CIVILICA We Respect the Science
(ناشر تخصصی کنفرانسهای کشور / شماره مجوز انتشارات از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی: ۸۹۷۱)

شناسایی و اولویت بندی معیارهای مؤثر در پیاده سازی ERP و مقایسه زوجی آن ها با موانع تاثیر گذار بر استقرار ERP با رویکرد FMCDM(مطالعه موردی: سازمان وزارت نیرو)

عنوان مقاله: شناسایی و اولویت بندی معیارهای مؤثر در پیاده سازی ERP و مقایسه زوجی آن ها با موانع تاثیر گذار بر استقرار ERP با رویکرد FMCDM(مطالعه موردی: سازمان وزارت نیرو)
شناسه ملی مقاله: MANAGTOOLS02_083
منتشر شده در دومین کنفرانس بین المللی ابزار و تکنیکهای مدیریت در سال 1394
مشخصات نویسندگان مقاله:

بهناز حسین آبادی - کارشناسی ارشد، مدیریت صنعتی تولید، دانشگاه آزاد اسلامی، واحد قزوین، ایران
نگین وکیل زاده - کارشناسی ارشد، مدیریت صنعتی تولید، دانشگاه آزاد اسلامی، واحد قزوین، ایران

خلاصه مقاله:
امروزه با پیچیده تر شدن محیط های تجارت و کسب و کار، شرکت ها بسیار نیازمند ایجاد جریان اطلاعاتبین واحدهای مختلف خود شده اند. بدین منظور سیستم های نرم افزاری جدیدی در صنعت به نام سیستمهای برنامه ریزی منابع سازمانی ERP3 شناخته شده اند که اهداف تجاری سازمان های بزرگ را پوشش میدهند. موفقیت در پیاده سازی پروژه ERP حاصل انتخاب درست سیستم بر اساس نیازهای سازمان می باشد.در این تحقیق، به شناسایی و اولویت بندی معیارهای مؤثر در پیاده سازی ERP و مقایسه زوجی آن ها باموانع تاثیر گذار بر استقرار ERP با رویکرد تصمیم گیری چند شاخصه گروهی می پردازد. مطالعه در وزارتنیرو انجام شده است. شناسایی عوامل مؤثر بر پیاده سازی ERP در وزارت نیرو، توسط نظرسنجی از خبرگانانجام شد و برای اولویت دهی به موانع پیاده سازی ERP (گزینه ها) با توجه به ساختار مسأله از روش هایتصمیم گیری چند معیاره در شرایط مختلف (FMCDM) استفاده شده است. پس از شناسایی معیارهایمؤثر به کمک پرسش نامه، با استفاده از مقایسه زوجی و روش آنتروپی شانون وزن نهایی هر یک معیارهاشناسایی گردید و به ترتیب معیارهای ترتیب «تجهیزات کنترل امنیت» ،«نگرش سازمانی» و «اهمیت به قوانین مصوب» و ... در اولویت قرار گرفتند و در نهایت اولویت بندی موانع استقرار ERP در سازمان با روش TOPSIS فازی انجام و به ترتیب گزینه های «عدم توجه به رعایت سیستم های سلسله مراتبی و زنجیره مدیریتی»، «کمبود انسجام و یکپارچگی فعالیت های سازمانی» و «پذیرش سازمانی محدود به منظور استقرار یک سیستم جدید» و ... به عنوان تأثیرگذارترین موانع استقرار ERP شناسایی شدند.

کلمات کلیدی:
برنامه ریزی منابع سازمانی، FMCDM ، آنتروپی شانون، FTOPSIS

صفحه اختصاصی مقاله و دریافت فایل کامل: https://civilica.com/doc/484019/