Year: 1394
COI: CAML01_003
Language: PersianView: 570
This Paper With 15 Page And PDF Format Ready To Download
محتوای کامل این Paper با فرمت WORD هم قابل دریافت می باشد.
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این Paper را که دارای 15 صفحه است به صورت فایل PDF و یا WORD در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
Authors
Abstract:
استعاره صرفا ابزار زیباییشناختی و سبکی در زبان نیست بلکه با توجه به اینکه تفکر به لحاظ بنیادین استعاری است، باید استعاره را مفهومی کمکی دانست که برای رساندن مفاهیم سخت و دیریاب از جهان هستی مورد استفاده قرار میگیرد. با این وجود، تمایزی که بین حقیقی و استعاری قائل هستیم، تنها در جوامعی دیده میشود که توانایی تفکر انتزاعی را کسب کردهاند و هرجا تفکر انضمامی است، چنین تمایزی وجود ندارد. استعاره راهی برای اندیشیدن و نمایش خیالی حقیقت است. استفاده از ایماژها در فضای استعاری در ادبیات و بهخصوص هنر شعر ابزاری شناخته شده است اما این رویکرد در هنرهای تجسمی و بهویژه در معماری نیز استفاده میشود و هنرمند با بهرهگیری از ادبیات بدون کلام و با پیامی استعاری و غیرمستقیم، مفهومی را به تصویر میکشد. تخیل، نمادپردازی، منشوری بودن و چندمعنایی بودن از جمله وجوه مشترک ادبیات و معماریاند اما این دو در استعاره که بهکارگیری عناصر به شیوهای است که از جبر جمعی فراتر رفته و با خود لایههای معنایی زیادی همراه دارد به یکدیگر پیوند میخورند. نویسندگان این مقاله در پی پاسخ این پرسش که در عرصهی ادبیات و معماری، استعاره در تقابل با آسانفهمی، چگونه در کیفیت زندگی و رشد آگاهی جامعه تأثیرگذار است، با نگریستن به نماد همچون عنصری ارتباطی و دارای جنبهی استعاری، به بررسی برجستهترین نمادهای مشترک میان ادبیات فارسی و معماری ایرانی- اسلامی پرداخته و برآنند که مهمترین تأثیرات بهکارگیری استعاره در ادبیات و معماری کمک به فرآیند خلاقیت، وحدت بخشیدن به فرایندهای ذهنی به کمک نیروی تخیل و تقویت ناخودآگاه ذهنی است.
Keywords:
Paper COI Code
This Paper COI Code is CAML01_003. Also You can use the following address to link to this article. This link is permanent and is used as an article registration confirmation in the Civilica reference:https://civilica.com/doc/485758/
How to Cite to This Paper:
If you want to refer to this Paper in your research work, you can simply use the following phrase in the resources section:خیرآبادی، حامد و مصدقی، مریم،1394،گذار از آسان فهمی به تفکر استعاری: نقش استعاره در ادبیات و تجلی آن در معماری،The first national conference on architecture, music, literature،Tehran،https://civilica.com/doc/485758
Research Info Management
اطلاعات استنادی این Paper را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
Scientometrics
The specifications of the publisher center of this Paper are as follows:
In the scientometrics section of CIVILICA, you can see the scientific ranking of the Iranian academic and research centers based on the statistics of indexed articles.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- درآمدی بر مفاهیم مشترک معماری و ادبیات
- پست مدرنیسم در ادبیات داستانی و معماری
- واسازی در ادبیات و جلوه آن در معماری
- خوانش اشتراک معماری و ادبیات
- معماری و ساحت کلمات بررسی تطبیقی مفاهیم مشترک در ادبیات،شعر و معماری
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
New Papers
- کاربرد سنگ در محیط های شهری و تأ ثیر آن بر زیبایی شهر ها
- تلفیق سوانح طبیعی در طرح ریزی کالبدی ملی
- چگونگی شکل گیری مجموعه زیستی رستم آباد بعد از وقوع زلزله خرداد 1369 و اصول طراحی توسعه آن
- نقش فرم، الگو و اندازه شهر در کاهش آسیب پذیری از زلزله
- بررسی آسیب پذیری فرم شهر تهران به هنگام وقوع زلزله
This Papers recently indexed in civilica
New Researchs
- معماری بناهای سیاسی در جمهوری اسلامی ایران (تعاریف، نظریه ها و پیشینه موضوع در ایران معاصر)
- مطالعه جریان رودخانه در اطراف پلهای واقع در کانال مرکب
- مجموعه گزارشهای تخصصی سیلابهای فروردین ۱۳۹۸(گزارش اول) سیل گلستان - گزارش کارگروه مخاطرات بخش زلزله شناسی مهندسی و خطر پذیری
- مجموعه گزارشهای تخصصی سیلابهای فروردین ۱۳۹۸ (گزارش دوم) سیل دروازه قرآن شیراز- گزارش کارگروه مخاطرات
- مجموعه گزارشهای تخصصی سیلابهای فروردین ۱۳۹۸ (گزارش چهارم) بررسی آسیبهای راه و ابنیه فنی- گزارش کارگروه حمل و نقل و ابنیه فنی
This Researchs recently indexed in civilica
Share this page
More information about COI
COI stands for "CIVILICA Object Identifier". COI is the unique code assigned to articles of Iranian conferences and journals when indexing on the CIVILICA citation database.
The COI is the national code of documents indexed in CIVILICA and is a unique and permanent code. it can always be cited and tracked and assumed as registration confirmation ID.