اوراق مشارکت مدنی در نظام بانکی اسلامی
Publish place: The first international conference on humanities with a native-Islamic approach and emphasis on new research
Publish Year: 1394
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: Persian
View: 964
This Paper With 11 Page And PDF Format Ready To Download
- Certificate
- من نویسنده این مقاله هستم
این Paper در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
ICH01_204
تاریخ نمایه سازی: 9 مرداد 1395
Abstract:
پس از پیروزی انقلاب اسلامی و اجرای عملیات بانکداری اسلامی و به تبع آن ممنوعیت بهره در اقتصاد به دلایل شرعی و مبنای فقه اسلامی تمام انتشارات دادوستد اوراق قرضه متوقف شد. واجد ابزار مالی دیگر برای تأمین مالی طرح های زیربنایی و همچنین طرح های تولیدی و خدماتی، ضروری به نظر می رسد. در چنین شرایطی بانک ها سعی در ایجاد تسهیلات برای معاملات و عقود شرعی دارند که به دنبال آن لزوم مطابقت قراردادهای بانکی ، خاص است و بر پایه مشارکت مدنی با نظام بدون بهره بیش از پیش احساس می شود. مکانیزم اوراق مشارکت در سال 1376 با تصویب انتشار اوراق مشارکت به وجود آمد و با توجه به اینکه قرارداد مشارکت مدنی یکی از پر کاربرد این روش یک تخصیص منابع بانکی است ، لذا در این تحقیق در ابتدا به تعریف مفاهیم مشارکت مدنی، اوراق مشارکت و در ادامه به بیان روش های تخصیص منابع در بانکداری بدون ربا، ویژگی ها و اوراق مشارکت است، تفاوت آن با اوراق قرضه و... پرداخته شده است.
Keywords:
Authors
مهدی ناظمی اردکانی
استادیار، دانشگاه یزد، واحد یزد، گروه حسابداری، یزد، ایران
حسین زارعیان
دانشجوی دکتری حسابداری، دانشگاه آزاد اسلامی، واحد یزد، گروه حسابداری، یزد، ایران (نویسنده مسئول)
مراجع و منابع این Paper:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :