ارزیابی آسیب پذیری لرزه ای تیرپیوند برشی وتیرپیوند خمشی و مقایسه تاثیر P-A برعملکرد آن ها درسازه های فولادی بامهاربندی واگرا

Publish Year: 1394
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: Persian
View: 494

This Paper With 15 Page And PDF Format Ready To Download

  • Certificate
  • من نویسنده این مقاله هستم

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این Paper:

شناسه ملی سند علمی:

CEUCONF03_069

تاریخ نمایه سازی: 16 شهریور 1395

Abstract:

برای مقاوم سازی سازه ها در برابر زلزله سیستم های سازه ای مختلفی مورد استفاده قرار می گیرد . هریک ازاین سیستم ها در فرایند مقابله با نیروهای جانبی در ناحیه خطی وغیر خطی مزیت ها ومعایبی دارند. سیستم مهاربندی واگرا سختی جانبی قابل توجهی دارد ولی به علت کمانش بادبندها در فشار شکل پذیری پایینی دارد سیستم های مهاربندی واگرا به علت امکان تعبیه بازشوهای مناسب در فواصل آزاد آن ها ، به طور گسترده در کشورمان مورد استفاده قرار می گیرند .آیین نامه های معتبر بین المللی استفاده ازاین سیستم ها را به عنوان عناصر مقاوم جانبی ، مشروط به رعایت ضوابط ویژه ای کرده اند . در صورت رعایت این ضوابط ویژه این سیستم ها شکل پذیری مطلوبی خواهند داشت ودر غیر این صورت استفاده ازاین سیستم ها از نگاه آیین نامه های خارجی به هیچ وجه مجاز نمی باشد در حالی که در آیین نامه زلزله ایران (۲۸۰۰) ضوابط این سیستم ها عنوان نشده وصرفا به توصیه استفاده ازاین آیین نامه های معتبر اکتفا گردیده است دراین مقاله رفتار تیرهای پیوند خمشی وبرشی در سازه هایی با مهاربندی واگرا با لحاظ نمودن تاثیر P- مورد بررسی قرار گرفته شده است . ابتدا یک مدل سه بعدی از سازه ای ۱۰ طبقه به ابعاد ومشخصات معلوم در نظر گرفته شده است وبرای کنترل صحت عملکرد آن با نمونه های آزمایشگاهی وتحلیلی اعتبار سنجی صورت گرفته است سپس در هر سه طبقه طول تیر پیوند در محدوده برشی یا خمشی بودن برای اعمال سختی سازه متفاوت در نظر گرفته شد و۱۶ نوع تحلیل دراین مطالعه براساس نوع مقاطع وترکیب استفاده آن ها مورد بررسی قرار گرفت . درگام بعد تحت زلزله اعمالی به سازه ها ،ضریب پاسخ برای این نوع سازه ها با مقاطع مختلف بدست آمد ودر نهایت تاثیر هریک از پارامترهای برش ، خمش ، جابه جایی طبقات ، تفاوت در نیروی زلزله ، طول مناسب تیر پیوند ، مقاطع بهینه برعملکرد تیر پیوند محاسبه گردید.

Authors

پوریا یوسفی

کارشناسی ارشد مهندسی عمران گرایش سازه دانشگاه آزاد اسلامی واحدتهران مرکز

جواد رضایی قطب آبادی

دانشجوی دکتری عمران گرایش مهندسی ومدیریت ساخت دانشگاه آزاد اسلامی واحدتهران جنوب دانشکده تحصیلات تکمیلی

محمدصادق روحانی منش

استادیارگروه مهندسی عمران دانشگاه آزاد اسلامی واحدتهران مرکز

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
  • Methodology , A. Steel Construction New Zealand. the University Of ...
  • Mussa Mahmoud, "The Effects Of Height And Length Of Link ...
  • Nabil Mansor , "Development Of The Design Of Eccentrically Braced ...
  • Sachi Furukawa , "Seismic Evaluation Of Eccentrically Braced Steel Frames ...
  • Th World Conference On Earthquake Engineering October 12-17, 2008, Beijing, ...
  • Michael D. Engelhardt , "Experiments On The Impact Of Higher ...
  • American Institute of Steel Construction , ANSI/AISC 360 An American ...
  • Kevin Cowie, "Eccentrically Braced Frames ...
  • Egor P. Popov , "Seismic Eccentrically Braced Frames" _ J.Construct ...
  • نمایش کامل مراجع