CIVILICA We Respect the Science
(ناشر تخصصی کنفرانسهای کشور / شماره مجوز انتشارات از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی: ۸۹۷۱)

امکان سنجی پیاده سازی مدیریت دانش در سازمانها(مطالعه موردی وزارت راه و ترابری,شرکت اب و فاضلاب,مدیریت شهری)

عنوان مقاله: امکان سنجی پیاده سازی مدیریت دانش در سازمانها(مطالعه موردی وزارت راه و ترابری,شرکت اب و فاضلاب,مدیریت شهری)
شناسه ملی مقاله: ICPEEE01_0353
منتشر شده در اولین کنفرانس بین المللی حماسه سیاسی (با رویکردی بر تحولات خاورمیانه) و حماسه اقتصادی(با رویکردی بر مدیریت و حسابداری) در سال 1392
مشخصات نویسندگان مقاله:

شهریار مرزبان - دانشجوی کارشناس ارشد مدیریت صنعتی دانشگاه آزاد اسلامی واحد شیراز
حسن سلطانی - هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات فارس

خلاصه مقاله:
هدف از این نوشتار مطالعه و بررسی روند پیاده سازی سیستم جامع مدیریت دانش در سه سازمان وزارت راه و ترابری جمهوری اسلامی ایران، شرکت آب و فاضلاب خراسان رضوی و مدیریت شهری مشهد است. در این تحقیق سعی شده است با تجزیه و تحلیل سه سازمان فوق که با اشتراک گذاری، مدیریت دانش را اجرا نموده اند، راهکار کلی و پیشنهاداتی با تکیه بر هشت فاکتور دلایل بکارگیری، اهداف، دامنه کاربرد، سازماندهی، روش کار، تکنولوژی، دستاوردها، مشکلات و محدودیتها در سازمانها شناسایی و ارائه گردد. تحقیق حاضر در راستای این امر صورت گرفته تا مسئولان سازمانها و نهادهای خدماتی را نسبت به اهمیت مدیریت دانش در فرایندهای سازمانی و نقش موثر آن در تولید دانش، آگاه سازد و با ارائه راهکارهایی مسئولان را در اجرای بهتر مدیریت دانش یاری رساند. جامعه آماری و نمونه آماری این تحقیق کلیه کارکنان و مدیران سه سازمان مذکور می باشدو ابتدا به مطالعه و بررسی پیاده سازی سیستم جامع مدیریت دانش در وزارت راه و ترابری جمهوری اسلامی ایران پرداخته شده است، که از دو مدل پایه های ساختمان دانشو نوناکو و تاکوچی استفاده شده است. نتایج تحقیق نشان می دهد که در این سه سازمان علاوه بر دو مدل فوق متدولوژی انگیزشی، ارائه پاداش و امتیازدهی نقش مهمی در افزایش کارایی داشته است.

کلمات کلیدی:
سازمان خدماتی-مدیریت دانش-فرهنگ سازمانی-سازماندهی,تکنولوژی

صفحه اختصاصی مقاله و دریافت فایل کامل: https://civilica.com/doc/494676/