CIVILICA We Respect the Science
(ناشر تخصصی کنفرانسهای کشور / شماره مجوز انتشارات از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی: ۸۹۷۱)

رتبه بندی عوامل موثربر انگیزه کارکنان برای ادامه بکار با استفاده از روش دیمتل (مطالعه موردی : در کارخانه سیمان لامرد)

عنوان مقاله: رتبه بندی عوامل موثربر انگیزه کارکنان برای ادامه بکار با استفاده از روش دیمتل (مطالعه موردی : در کارخانه سیمان لامرد)
شناسه ملی مقاله: ICPEEE01_0965
منتشر شده در اولین کنفرانس بین المللی حماسه سیاسی (با رویکردی بر تحولات خاورمیانه) و حماسه اقتصادی(با رویکردی بر مدیریت و حسابداری) در سال 1392
مشخصات نویسندگان مقاله:

علیرضا موغلی - استاد تمام رشته مدیریت دولتی (منابع انسانی) دانشگاه پیام نور
سمیه عالیشوندی - دانشگاه پیام نور رشته مدیریت دولتی گرایش منابع انسانی

خلاصه مقاله:
هدف این تحقیق اولویت بندی عوامل موثر برانگیزه کارکنان برای ادامه به کار وتعیین مهم ترین عوامل موثر برانگیزه کارکنان است در این مقاله برای رتبه بندی عوامل موثر برانگیزه کارکنان برای ادامه بکار از روش فرایندتحلیل سلسله مراتبی فازی که یکی از روش های تصمیم گیری چند معیاره است، استفاده شد.در این تحقیق روش میدانی مصاحبه وروش کتابخانه ای برای جمع آوری اطلاعات مورد استفاده قرار گرفت.نتایج ویافته ها نشان دادند مهم ترین عامل موثر برای ادامه بکار سلامت افراد است. پس از آن وابستگی به کار در درجه دوم اهمیت قرار دارد و عامل موقعیت بد مالی در درجه اخر اهمیت نسبت به سایر عوامل قرار دارد. در این مقاله برای اولین بار عوامل موثر برانگیزه کارکنان برای ادامه بکار رتبه بندی شد. ابزار پژوهش در این پژوهش نرم افزار MS EXCEL و MATLAB 12 می باشد. یافته های تحقیق در تدوین استراتژی های مربوط به حفظ و نگهداری کارکنان برای مدیران منابع انسانی بسیار مفید است یافته های تحقیق قابل تعمیم به سایرسازمان ها نیست، علاوه براین در این تحقیق تنها عواملی که بر انگیزه کارکنان برای ادامه بکار اثر مثبت دارند، رتبه بندی شدند.

کلمات کلیدی:
انگیزه ی ادامه بکار، سلامت فرد،موقعیت مالی،اهمیت کار، تعاملات اجتماعی، وابستگی شغلی

صفحه اختصاصی مقاله و دریافت فایل کامل: https://civilica.com/doc/495231/