Year: 1381
Publish place: 4th Iranian Ceramic Congress
COI: ICC04_022
Language: PersianView: 2,129
This Paper With 11 Page And PDF Format Ready To Download
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این Paper را که دارای 11 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
Authors
Abstract:
شیشه های جاذب اشعه x در کاربردهای حفاظت در برابر اشعه x بطور وسیع مورد استفاده قرار گرفته اند. از این شیشه ها هم در امور روزمره پزشکی از جمله برای حفاظت کارکنان و بیماران در آزمایشهای مربوط به پرتو x بوسیله دستگاههای مولد اشعه x و هم در علوم مهندسی مواد در آزمایشگاهها و دستگاههای پیشرفته تحقیقاتی (در آنالیز و شناسایی ساختمان مواد)، برای حفاظت و ایمنی دستگاه مورد استفاده قرار گرفته اند. فرآیند ساخت این نوع شیشه ها مانند روش استاندارد ساخت شیشه های معمولی است، با این تفاوت که برخی از فرآیندهای ساخت از قبیل ترکیب و دانه بندی مواد اولیه، افزودنی ها، مخلوط کردن، عملیات حرارتی فرآیند ذوب و سرد کردن و مدت زمان ذوب بطور خیلی دقیق باید انجام شود. ماده اصلی در ترکیب این نوع شیشه ها، اکسید سرب است و این بخاطر ضریب جدی بالای اشعه x، سرب می باشد. در این تحقیق، گزارشی از فرایندهای ساخت شیشه های اشعه x و نقش عوامل موثر در آن و آزمایشهای جذب اشعه x شیشه ارائه شده است. سه نمونه شیشه جاذب اشعه x با سه ترکیب مختلف ساخته شده است (با ضخامت 8 میلیمتر) و ضریب جذب(µ) شیشه ها برابر با 0/5mm-1 و نسبت شدت باریکه خروجی به شدت ورودی کمتر از %2 می باشد.
Paper COI Code
برای لینک دهی به این Paper می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت Paper در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/49596/
How To Citation:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این Paper ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:باقری محققی، هانیه و یوسفی، عباس و باقری محققی، محمد مهدی،1381،مطالعه و بررسی فرایندهای ساخت شیشه های جاذب اشعه x کاربرد در حفاظت در برابر اشعه x،چهارمین کنگره سرامیک ایران،مشهد،،،https://civilica.com/doc/49596
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این Paper اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1381، باقری محققی، هانیه؛ عباس یوسفی و محمد مهدی باقری محققی)
برای بار دوم به بعد: (1381، باقری محققی؛ یوسفی و باقری محققی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این Paper:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مPaperقاله لینک شده اند :Research Info Management
اطلاعات استنادی این Paper را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی Paper
مشخصات مرکز تولید کننده این Paper به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- بررسی تبخیر سرب از مذاب شیشه سیلیکات سربی
- پیدایش انقلاب صنعتی و تأثیر آن بر بافت تاریخی شهر ایرانی
- مقایسه رفتار تبلور یک شیشه بوروسیلیکاتی حاوی آهن حین افزودن شکر و TiO2
- توسعه شبکه عصبی فازی جهت مدل سازی کوره واکنش فرآیند کلاوس در واحد بازیابی گوگرد
- سنتز نانو ذرات اکسید روی به روش سل-ژل و پوشش دهی آن بر روی فولاد ساده کربنی به روش غوطه وری
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
New Papers
- تاثیر عامل تخلخل بر فاز اکسید بیسموت در سیستم افزودنی های دوجزئی ایتریا- دیسپرزیا
- بررسی اثر افزودنی VCبر ریزساختار و خواص مکانیکی نانوکامپوزیت HfC-Graphite حاصل از زینتر بدون فشار
- بررسی روند تغییرات ساختاری با دما در پودر مزوپور اکسید تیتانیوم
- افزایش استحکام مکانیکی اسفنج های سلول باز آلومینایی با استفاده از مقدار بهینه پراکنده ساز تایرون
- ساخت لایه اکسید آلومینیم Al2O3 توسط سیستم کندوپاش مغناطیسی دو تارگته
This Papers recently indexed in civilica
Share this page
More information about COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.