با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این Paper را که دارای 20 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
Authors
Abstract:
بازگرداندن منابع تولیدپراکنده برای تامین بارهای موجود در ریزشبکه در زمانی که ریزشبکه از شبکهاصلی قطع شده است، باعث افزایش قابلیت اطمینان ریزشبکه می شود. اگر در زمانی که به علت وقوع خطا درشبکه اصلی، ریزشبکه از شبکه اصلی جدا شده (برای حفاظت شبکه)، بتوان ریزشبکه را به صورت مستقل ازشبکه اصلی بهره برداری کرد، می توان زمان قطعی برق را کاهش داد. این امر علاوه بر سود حاصل از فروش برقدر این مدت، باعث افزایش قیمت فروش برق، به علت افزایش قابلیت اطمینان آن میشود. هدف اصلی در اینمقاله، ارائه الگوریتم جهت بهرهبرداری از ریزشبکه، درهنگام وقوع خطا در شبکه می باشد. شبیه سازی هایموردنظر توسط نرم افزار EMTP-RV با الگوریتم ارائه شده برای دو حالت، یکی استفاده از واحد اندازه گیریفازور و دیگری با استفاده از داده های محلی انجام شده است همچنین در این مقاله روش جدیدی برای کنترلتوان اکتیو وراکتیو منبع تولید پراکنده با واسط الکترونیک قدرتی بر مبنای کنترل جریان با استفاده از روشکنترل مدل درونی ارائه شده است. اصلیترین مزیت استفاده از روش کنترل مدل درونی این است که مسألهتنظیم یک کنترل کننده PI که نیازمند تنظیم دو پارامتر میباشد را به انتخاب تنها یک پارامتر که آن پهنایباند مطلوب حلقه بسته – (α) میباشد، کاهش میدهد. انتخاب α نیز با توجه به زمان صعود پاسخ قابلمحاسبه خواهد بود . لذا با انتخاب زمان صعود پاسخ میتوان مقادیر KI و KP را تعیین کرد. در نتیجه تنها باانتخاب یک پارامتر یعنی زمان صعود پاسخ ((t(r) میتوان سیستم را با زمان پاسخ مورد نظر و قابل کنترلطراحی و تنظیم کرد. در این مقاله، سیستم مورد مطالعه، درسطح فشار متوسط سیستم توزیع بوده و ازداده های سیستم توزیع ایران استفاده شده و محدودیت های مربوط به تغییرات ولتاژ و فرکانس مطابق بااستانداردهای 1547 IEEE می باشد.
Keywords:
راه اندازي مجدد، واحد اندازه گيري فازور، اينورترها، ريزشبكه، روش كنترل مدل دروني، منابع توليد پراكنده
Paper COI Code
برای لینک دهی به این Paper می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت Paper در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/497114/
How To Citation:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این Paper ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:زارع آبندانکشی، الیاس و اصیلی، محسن،1395،استفاده از واحد انداره گیری فازور برای بازیابی مجدد ریز شبکه باقیمانده در پی وقوع خطا در شبکه اصلی،اولین کنفرانس بین المللی دستاوردهای نوین پژوهشی در مهندسی برق و کامپیوتر،تهران،،،https://civilica.com/doc/497114
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این Paper اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1395، زارع آبندانکشی، الیاس؛ محسن اصیلی)
برای بار دوم به بعد: (1395، زارع آبندانکشی؛ اصیلی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این Paper:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مPaperقاله لینک شده اند :Research Info Management
اطلاعات استنادی این Paper را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی Paper
مشخصات مرکز تولید کننده این Paper به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- پتانسیل سنجی توان انرژی باد در استان هرمزگان با استفاده از تابع ریاضی ویبول
- سیستم خورشیدی متصل به شبکه با تولید توان انعطاف پذیر
- استراتژی حفاظتی بهینه یک شبکه فشارضعیف به منظور راه اندازی به صورت ریز شبکه
- بازرسی مخازن تحت فشار با استفاده از التراسونیک به روش
- کاربرد ترموگرافی ir در صنعت
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
New Papers
- طراحی و ساخت سیستم ارزان قیمت کنترل زاویه سروو موتور
- طراحی و ساخت سیستم کنترل دور موتور DC با پیامک
- باز آرایی شبکه هوشمند توزیع با استفاده از الگوریتم فراابتکاری جستجوی گرانشی دودویی
- بررسی میدان های آنتن آرایه حرکت زاویه ای مداری OAM با چینش دایروی
- مدیریت بهینه انرژی در ریزشبکه با وجود منابع تجدیدپذیر با در نظرگیری هدف اقتصادی وکاهش آلایندگی و عدم قطعیت
This Papers recently indexed in civilica
Share this page
More information about COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.