با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این Paper را که دارای 15 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
Authors
Abstract:
در مقاله پیش رو، مطالعه مبتنی بر بهینه سازی چندهدفه، در راستای جایابی بهینه جبران ساز سنکرونایستای توزیع (D-STATCOM) با استفاده از الگوریتم بهینه ساری ژنتیک چندهدفه (MOGA)، با هدفکاهش توأم هزینه ها و ارتقای سطح یکی از شاخص های کیفیت توان، ارائه شده است. در روش پیشنهاد شده،کاهش اعوجاج هارمونیک جریانی متوسط (THD) به عنوان تابع هدف فنی و هزینه نصب و هزینه بهره برداریبه عنوان توابع هدف اقتصادی در نظر گرفته شده اند. همچنین، محدودیت های هارمونیک واردشده برای هر یکاز شین ها با توجه به محدودیت های بهینه سازی انتخاب شده است. مطالعه بهینه سازی انجام شده، بر اساس یکروش جدید پخش بار هارمونیکی پیشرو پس رو که در این مقاله ارائه شده است، با استفاده از مقایسه THDجریان ورودی، THD تولیدشده به وسیله تجهیز و THD خروجی شبکه انجام شده است. در این مقاله، ازالگوریتم MOGA با استفاده از نرم افزار Matlab بر روی شبکه آزمون 33 شینه IEEE بهره گرفته شده است.شبیه سازی ها از تصدیق توانایی الگوریتم مذکور در تعیین دقیق مکان مناسب تجهیز در شبکه توزیع شعاعیحاکی است.
Keywords:
جبرانساز ايستاي توزيع (D-STATCOM)، جايابي و تعيين سايز، بهينه سازي چندهدفه
Paper COI Code
برای لینک دهی به این Paper می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت Paper در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/497459/
How To Citation:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این Paper ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:نظری، محمدحسن و خدادادی، ابوالفضل و قره پتیان، گئورک و حسینیان، سیدحسین،1395،جایابی بهینه چند هدفه D-STATCOM به منظور کاهش توأم هزینه های نصب و بهره برداری و سطح هارمونیک شبکه،اولین کنفرانس بین المللی دستاوردهای نوین پژوهشی در مهندسی برق و کامپیوتر،تهران،،،https://civilica.com/doc/497459
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این Paper اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1395، نظری، محمدحسن؛ ابوالفضل خدادادی و گئورک قره پتیان و سیدحسین حسینیان)
برای بار دوم به بعد: (1395، نظری؛ خدادادی و قره پتیان و حسینیان)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این Paper:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مPaperقاله لینک شده اند :Research Info Management
اطلاعات استنادی این Paper را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی Paper
مشخصات مرکز تولید کننده این Paper به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- تجزیه و تحلیل محتوای کتاب های مطالعات اجتماعی دوره ابتدایی براساس مولفه های آموزش مهارت های زندگی
- بررسی سیستم ذخیره سازی انرژی الکتریکی با تاکید بر پیل سوختی
- سیستم تولید ناب گامی به سوی تولید سبز
- آکوآپونیک (کشت توام گیاه و موجود آبزی در یک سیستم چرخشی محلول غذایی کشت بدون خاک)
- مدیریت و برنامه ریزی بهینه ایستگاه های شارژ خودروهای الکتریکی
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
New Papers
- تشخیص مدولاسیون در کانال گوسی با استفاده از طبقه بندی کننده های مبتنی بر توابع جداساز
- طراحی و ساخت تغییر دهنده فاز فریتی دوموده باند Ku با تحمل توان بالا
- بهبود روش جهت یابی مبتنی بر فاز در رادارهای پسیو ردگیر
- بررسی آثار میکرو دوپلر ناشی از ریزحرکات اهداف سریع با استفاده از تبدیل های زمان-فرکانس
- الگوریتم فشرده سازی پالس وفقی سریع تعمیم یافته AG-FAPC
This Papers recently indexed in civilica
Share this page
More information about COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.