با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این Paper را که دارای 18 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
Authors
Abstract:
کاربرد تحلیل پوش آور در سال های اخیر توسعه فراوانی یافته و روش های پوش آور متعددی جهت ارزیابی سازه ها ارائه شده است. از آنجائیکه رفتار سازهها در مقابل زلزلههای طرح به صورت غیر خطی میباشد لذا استفاده از تحلیلهایخطی جهت طراحی و ارزیابی لرزه ای سازهها مناسب نمیباشد روش تحلیل پوشآور یکی از ابزارهای تحلیل غیر خطی و در عین حال کاربردی میباشد. روش N2 به صورت ویرایشی از روش طیف ظرفیت بر اساس طیف غیرالاسیتک به نظر میرسد. در این روش دیگر از میرائی بالا استفاده نمیشود. طیف تقاضای غیرالاستیک با استفاده از ضریب کاهش مناسب از روی طیف الاستیک حاصل میشود. در این مقاله، روش تحلیل پوش آور N2 جهت ارزیابی سازه ها تشریح و گام بندی شده است. همچنین جهت بررسی روش، از قاب های دوبعدی مدل 9 طبقه SAC استفاده شده که ابتدا با هفت رکورد پالس دار نزدیک گسل، تحلیل دینامیکی غیرخطی تاریخچه زمانی بروی آن ها انجام شد سپس مقدار متوسط جابجایی بام حاصل از این تحلیل ها بعنوان تغییر مکان هدف در تحلیل پوش آور لحاظ شد. برای ارزیابی دقت این روش، پاسخ ها با مقادیر پاسخ حاصل از تحلیل دینامیکی غیرخطی تاریخچه زمانی مقایسه شده است که روش مورد نظر با دقت مناسبی توانسته برخی از پاسخ های حاصل از تحلیل دینامیکی غیرخطی تاریخچه زمانی را بدرستی تخمین بزند
Keywords:
پوش آور ، N2 ، تغييرمكان هدف ، طيف ظرفيت، طيف غيرالاستيك، حوزه نزديك
Paper COI Code
برای لینک دهی به این Paper می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت Paper در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/499727/
How To Citation:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این Paper ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:کاظمی شهابی، محمدرضا و عظیمی نژاد، آرمین و منصوری، محمدرضا،1395،تشریح، گام بندی و بررسی روش پوشآور N2 در سازه های نزدیک گسل،دومین کنفرانس بین المللی یافته های نوین پژوهشی در مهندسی عمران، معماری ومدیریت شهری،تهران،،،https://civilica.com/doc/499727
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این Paper اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1395، کاظمی شهابی، محمدرضا؛ آرمین عظیمی نژاد و محمدرضا منصوری)
برای بار دوم به بعد: (1395، کاظمی شهابی؛ عظیمی نژاد و منصوری)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این Paper:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مPaperقاله لینک شده اند :Research Info Management
اطلاعات استنادی این Paper را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی Paper
مشخصات مرکز تولید کننده این Paper به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- ارائه ی روشی جهت تعیین نقاط حادثه خیز جاده ای با استفاده از سیستم اطلاعات مکانی و فرآیندهای تصمیم گیری چند معیاره
- ارائه یک طراحی جدید برای قالب های اکستروژن معکوس
- شبیه سازی بیلان آبی حوضه آبریز با استفاده از مدل WetSpaدر محیطGIS (مطالعه موردی: حوضهآبریز مرک، استان کرمانشاه)
- اثر تراکم کاشت بر عملکرد و خصوصیات رشدی بنه در گیاه دارویی زعفران
- آلاینده های خاک و روش های پاکسازی آنها
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
New Papers
- نقش مهندسی ارزش در پروژه های زیربنایی به روش تحلیل سلسله مراتبی (مطالعه موردی: پروژه های راه آهن تهران - شمال)
- نشانگرهای زیستی و کاربردهای آنها
- مقاوم سازی تیر های بتنی با استفاده از الیاف کامپوزیتی FRP
- معرفی روش های محاسبات Carbon Capture در اکوسیستم های آب های شور
- مروری بر روش های اندازه گیری ترسیب کربن: اکوسیستم های آب های شور
This Papers recently indexed in civilica
Share this page
More information about COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.