با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این Paper را که دارای 18 صفحه است به صورت فایل PDF و یا WORD در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
Authors
Abstract:
مدولاسیون چندحاملی MCM یک روش مدولاسیون دیجیتال رایج برای ارتباطات سریع رادیویی است که در آن ارسال به صورت موازی در فرکانس های مختلف صورت می گیرد. این روش که به کارگیری آن محدود به سال های اخیر نیست، به منظور مقاوم سازی سیگنال در برابر کانال های نویزی، چندمسیره و متغیر با زمان به طور وسیع مورد استفاده قرار گرفته است. OFDM یک طرح خاص از ارسال چند حاملی است که از تبدیل فوریه ی سریع FFT به منظور ایجاد تعامد در بین زیرحامل ها استفاده می کند. روش های مختلفی مانند تبدیل هادامارد، تبدیل کسینوسی گسسته و تبدیل بسته ی موجک برای متعامد سازی وجود دارد. در این مقاله، استفاده از تبدیل بسته ی موجک (WPT) به عنوان جایگزین تبدیل فوریه ی سریع (FFT) در هسته ی سیستم چندحاملی پیشنهاد و پس از برشمردن ویژگی ها و ساختار این دو روش مدولاسیون به ترتیب تحت عنوان FFT-OFDM و WPT-OFDM از جنبه های مختلف، به مقایسه ی عملکرد این سیستم ها در کانال AWGN و همچنین کانال محوشونده ی فرکانس گزین آهسته براساس شاخص BER توسط نرم افزار MATLAB پرداخته شده است. به منظور مقابله با اثر محوشوندگی کانال، همسان ساز حوزه ی فرکانس FEQ در مدولاسیون FFT-OFDM و همسان ساز حوزه ی فرکانس همپوشان Overlap FEQ در مدولاسیون WPT-OFDM به کار رفته اند. نتایج حاصل از شبیه سازی، بیانگر بهبود عملکرد BER و همچنین کارآیی پهنای باند و توان سیگنال ارسالی در مدولاسیون OFDM با استفاده از طرح متعامدسازی توسط بسته ی موجک می باشد. زیرا در این طرح نیازی به استفاده از پیشوند چرخشی (CP) برای مقابله با اثر ISI و ICI ناشی از تداخل چندمسیری کانال نیست.
Keywords:
MCM , OFDM , FFT , WPT , AWGN , Slow Frequency Selective Fading , Frequency Domain Equalization (FEQ) , Overlap FEQ
Paper COI Code
This Paper COI Code is ICELE01_292. Also You can use the following address to link to this article. This link is permanent and is used as an article registration confirmation in the Civilica reference:https://civilica.com/doc/504134/
How to Cite to This Paper:
If you want to refer to this Paper in your research work, you can simply use the following phrase in the resources section:خردادپوردیلمانی، فربیان و قاضی مغربی، سعید،1395،بهبود عملکرد سیستم های مبتنی بر OFDM در کانال محو شونده و AWGN با استفاده از برخی خانواده های موجک،کنفرانس بین المللی مهندسی برق،Tehran،https://civilica.com/doc/504134
Research Info Management
اطلاعات استنادی این Paper را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
Scientometrics
The specifications of the publisher center of this Paper are as follows:
In the scientometrics section of CIVILICA, you can see the scientific ranking of the Iranian academic and research centers based on the statistics of indexed articles.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- طراحی یک فیلتر پایین گذر باند پایه مبتنی بر بایکواد برای گیرنده WiMAX/LTE در پروسه CMOS 45nm با پهنای باند MHz 01 و dBmIIP3 22.21
- طراحی و پیاده سازی یک سیستم مخابراتیOFDM امن رمزنگاری شده با استفاده از گسسته سازی آشوب گونه سه بعدی مبتنی برOQPSK
- روش انطباق خودکار آشکارسازی لبه ها برای پردازش تصویر شعله و حریق
- Comparison of VOF and Mixture models in numerical simulation of flow patterns in curved channels
- پتروژنز سنگ های ولکانیکی نئوژن منطقه آیسک (جنوب شرق فردوس)
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
New Papers
- بررسی تاثیر موبایل اپلیکیشنها بر پایداری کسب وکارهای SME در طول COVID-۱۹
- شارژ هوشمند خودروهای برقی با در نظر گرفتن جایابی بهینه ایستگاه های شارژ در شبکه توزیع
- Improvement Image Summarization using Image Processing and PSO Algorithm.
- بررسی امنیت اینترنت اشیا
- تشخیص بیماری کرونا با استفاده از هوش مصنوعی
This Papers recently indexed in civilica
New Researchs
- بررسی فرآیندهای بازیافت گاز همراه میادین نفت و فلر به منظور تولید برق در ایران
- طراحی و استقرار ساز و کار لازم برای انتخاب تجهیزات و ارزیابی مشخصات فنی آن ها با هدف کاهش تلفات انرژی الکتریکی
- بررسی اقتصادی و تحلیل و مقایسه بین دو سیستم گوگرد زدایی از سوخت مازوت و سولفورزدایی از دود دودکش
- تدوین روش استخراج هزینه راه اندازی انواع واحدهای نیروگاهی و ارائه شرایط و محدودیت های فنی جبران سازی وسیع توان راکتیو در عملکرد ژنراتورهای نیروگاهی
- سازه ها و تجهیزات صنعت برق (تولید، انتقال و توزیع)
This Researchs recently indexed in civilica
Share this page
More information about COI
COI stands for "CIVILICA Object Identifier". COI is the unique code assigned to articles of Iranian conferences and journals when indexing on the CIVILICA citation database.
The COI is the national code of documents indexed in CIVILICA and is a unique and permanent code. it can always be cited and tracked and assumed as registration confirmation ID.