CIVILICA We Respect the Science
(ناشر تخصصی کنفرانسهای کشور / شماره مجوز انتشارات از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی: ۸۹۷۱)

بررسی میزان رضایتمندی روستائیان از وضعیت مسکن در توسعه نواحی روستایی (مطالعه موردی روستای کشکوئیه، دهستان دشتاب، شهرستان بافت، استان کرمان)

عنوان مقاله: بررسی میزان رضایتمندی روستائیان از وضعیت مسکن در توسعه نواحی روستایی (مطالعه موردی روستای کشکوئیه، دهستان دشتاب، شهرستان بافت، استان کرمان)
شناسه ملی مقاله: NICONF03_057
منتشر شده در سومین کنفرانس علمی پژوهشی افق های نوین در علوم جغرافیا و برنامه ریزی معماری و شهرسازی ایران در سال 1395
مشخصات نویسندگان مقاله:

مریم احمدی زاده - دانشجوی کارشناسی ارشدجغرافیا وبرنامه ریزی روستایی دانشگاه سیستان وبلوچستان
حسین دوستی مقدم - دانشجوی کارشناسی ارشدجغرافیا وبرنامه ریزی گردشگری دانشگاه سیستان وبلوچستان
محبوبه نخزری مقدم - دانشجوی کارشناسی ارشدجغرافیا وبرنامه ریزی گردشگری دانشگاه سیستان وبلوچستان
ملیحه دوستی مقدم - دانشجوی کارشناسی ارشدجغرافیا وبرنامه ریزی گردشگری دانشگاه سیستان وبلوچستان

خلاصه مقاله:
اهمیت مسکن روستایی و بافت های با ارزش روستاها در ساخت و سازهای جدید، مسئله طراحی الگوی مسکن روستایی را موجب شده است. به تبع آن مطالعات بسیاری در حوزه مسکن روستایی صورت گرفته و الگوهای مسکن زیادی طراحی شده اند. گزارش آسیب شناسی پس از اجراء حاکی از عدم توفیق الگوهاست هدف کلی پژوهش حاضر، ارزیابی میزان رضایت روستائیان از وضعیت شاخص های مسکن روستایی در روستای کشکوئیه دهستان دشتاب است. روش تحقیق در این مقاله از نظر هدف کاربردی و روش آن توصیفی- تحلیلی است. جمع آوری اطلاعات از طریق مطالعات کتابخانه ای و میدانی بدست آمده است. در مطالعات میدانی نیز از ابزار پرسشنامه ومصاحبه می باشد. پس از جمع آوری اطلاعات از روش آماری برای تجزیه و تحلیل اطلاعات و از روش نرم افزار SPSS برای پردازش داده ها استفاده شده است. با توجه یافته های تحقیق بیشترین رضایتمندی مربوط به مؤلفه های رضایت استفاده از مسکن خود برای فعالیت های معیشتی با میانگین 4.05، متناسب بودن تعداد در و پنجره واحدهای مسکونی با میانگین 4.2، رضایت از دسترسی مسکن خود به مراکز آموزشی با میانگین 4.07، است و کمترین رضایت روستاییان مربوط مؤلفه های مقاوم بودن مسکن نسبت به زلزله با میانگین 1.97 و مناسب بودن حمام مسکن خود 3 می باشد.

کلمات کلیدی:
فناوری اطلاعات ، توسعه ، روستا ، دشتاب

صفحه اختصاصی مقاله و دریافت فایل کامل: https://civilica.com/doc/505289/