موزه و طراحی مناسب

Publish Year: 1395
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: Persian
View: 5,067

This Paper With 11 Page And PDF Format Ready To Download

  • Certificate
  • من نویسنده این مقاله هستم

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این Paper:

شناسه ملی سند علمی:

NICONF03_257

تاریخ نمایه سازی: 21 شهریور 1395

Abstract:

موزه مؤسسه ای است دائمی و بدون هدف مادی که درهای آن به روی همگان باز است و در خدمت جامعه و پیشرفت آن فعالیت می کند.هدف موزه ها، تحقیق در آثار و شواهد به جای مانده انسان و محیط زیست او، گردآوری آثار، حفظ و بهره وری معنوی و ایجاد ارتباط بین اینآثار، به ویژه به نمایش گذاردن آنها به منظور بررسی و بهره معنوی است.موزه ها و گالری های آثار هنری کاربرد های مشابهی داشته و مثل انواع مختلف ساختمان ها دارای ویژگی های یکسان فراوانی هستند . بطورکلی مهمترین وظایف موزه ها و گالری آثار هنری ، جمع آوری ، ثبت، حفاظت ، تحقیق ، توضیح و نمایش برخی مدارک مهم است . بهمیندلیل افراد زیادی با مهارت های مختلف مورد نیاز می باشد . بهرحال ، نه تنها بین موزه و گالری آثار هنری تفاوت هایی وجود دارد بلکه بینانواع مختلفی از موزه ها وگالری ها اختلافاتی دیده می شود .برای نمایش آثار هنری واشیاء با اهمیت از نظر علمی و فرهنگی ،سازمان باید از آنها در برابر آسیب ،خطر سرقت ،رطوبت ،خشکی نورخورشید و گرد و غبار مراقبت کرده وآنها را در بهترین نور و نما ، نشان دهد. این امر زمانی حاصل می شود که مجموعه به الف) اشیاء تحتمطاله و بررسی ب) اشیاء نمایشی تقسیم می شود .نمایشگاه ها باید به نحوی برگزار شوند که عموم مردم بتوانند آثار را بدون هیچ مشکلی تماشا کنند. این امر نیازمند یکسری برنامه ی بهدقت تعیین شده و گسترش یافته در فضاهایی با شکل مناسب و تزئین منطقی و جذاب بویژه در موزه ها است .هدف طراحی موزه هنرهای مدرن به معنی مدرنیته یعنی هنرهایی که از قبل وجود داشته ولی طبق مرور زمان با ایدئولژیک های جدیدهمراه شده وبه تکامل رسیده و سیر تکامل خود را طی می کند استفاده از فرم هایی که هم بویی ایرانی دهد هم به سوی تکامل معمارینوین پیش رود از اهداف اولیه طراحی بوده است.

Authors

علی دشتی شفیعی

دکترای معماری و فوق تخصص شهرسازی از دانشگاه معماری و شهر سازی ونیز، آیتالیا 15 / 08 / 1355 ، مدیر گروه معماری و شهرسازی دانشگاه شمال و استاد دانشگاه معماری و شهر سازی دانشگاه ونیز آیتالیا (I.U.A.V. University Of Venice)

پیمان آذرباد

کارشناسی ارشد معماری دانشگاه آزاد اسلامی چالوس

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
  • مظفری ترشیزی، حسین، نویفرت‌تهران، ‌آزاده، 1381 ...
  • مزینی، منوچهر، از زمان و معماری، مرکز مطالعات و تحقیقات ...
  • قبادیان، وحید، معماری معاصر غرب، تهران، دفتر پژوهشهای فرهنگی، 1382 ...
  • این مقاله بر اساس پایان نامه کارشناسی آقای مهندس پیمان ...
  • نمایش کامل مراجع