با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این Paper را که دارای 9 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
Authors
Abstract:
امروزه افزایش جمعیت و قیمت زمین، بلند مرتبه سازی یا رشد و توسعه عمودی شهرها را اجتناب ناپذیر کرده است. از جمله مزایایتوسعه عمودی شهرها، حفظ زمین قابل کشت برای تامین غذای مورد نیاز جمعیت در حال رشد، کاهش تخریب محیط زیست به علتکاهش ساخت و ساز زمین طبیعی ، کاهش حمل و نقل و ترافیک درون شهری و کاهش مصرف انرژی و آلودکی ناشی از توسعه افقیشهری است. مقاله حاضر با هدف بررسی رابطه معماری بلند مرتبه و محیط زیست با استفاده از فن آوری های نوین و با بهره گیری ازروش تحقیقی توصیفی تدوین شده است . فرایند حاصل از پژوهش به این نتیجه دست یافته است که آینده محیط زیست ساخته شدهبه روش ها و تکنیک های مورد استفاده توسط مهندسان و معماران برای طراحی سازگار با محیط زیست و ساختمان های هوشمندبستگی دارد.
Keywords:
بلند مرتبه سازي، كاهش مصرف انرژي ، زيست محيطي، توسعه افقي
Paper COI Code
برای لینک دهی به این Paper می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت Paper در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/505547/
How To Citation:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این Paper ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:علیپور، سارا و فرآورد، عبدالرسول و نوروزی، محمدمهدی،1395،بررسی معماری اکولوژیکی در سازه های بلند مرتبه،سومین کنفرانس علمی پژوهشی افق های نوین در علوم جغرافیا و برنامه ریزی معماری و شهرسازی ایران،تهران،،،https://civilica.com/doc/505547
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این Paper اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1395، علیپور، سارا؛ عبدالرسول فرآورد و محمدمهدی نوروزی)
برای بار دوم به بعد: (1395، علیپور؛ فرآورد و نوروزی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این Paper:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مPaperقاله لینک شده اند :Research Info Management
اطلاعات استنادی این Paper را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی Paper
مشخصات مرکز تولید کننده این Paper به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- ارزیابی عملکرد روش الکتروفنتون در پاکسازی فاضلاب صنایع لبنی
- تصفیه فاضلاب با استفاده از فرایند انعقاد الکتریکی
- کارایی فرآیند فتوالکتروفنتون در تصفیه فاضلاب صنعتی- مطالعه موردی پالایشگاه آبادان
- بررسی فرآیندهای اکسیداسیون پیشرفته در فناوری آب و فاضلاب با تاکید برحذف آلایندههای پایدار نوظهور به روش فوتوالکتروفنتون
- بررسی تاثیر میزان COD اولیه و PH در تصفیه فاضلاب پتروشیمی به روش فوتوالکتروفنتون
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
New Papers
- بررسی نقش دیجیتال مارکتینگ و رسانه های مجازی در توسعه و بهبود مشاغل گردشگری
- بررسی پتانسیل گرشگری غذایی بومی و سنتی و تاثیر آن در توسعه ی کارآفرینی و گردشگری ایران
- توسعه ملی جمهوری اسلامی ایران با تبیین بازتاب های موقعیت ژئوپلیتیکی
- گردشگری دینی و مذهبی
- نقش عوامل ژئومورفولوژیک در توسعه فیزیکی شهر بیجار با تاکید بر برنامه ریزی محیطی
This Papers recently indexed in civilica
Share this page
More information about COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.