راهنمای ارزیابی آزمایشگاهی تاثیر استفاده از الیاف پوسته برنج بر مشخصات مقاومتی مخلوطهای آسفالت با استخوانبندی سنگی ( SMA )

Publish Year: 1394
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: Persian
View: 568

This Paper With 10 Page And PDF Format Ready To Download

  • Certificate
  • من نویسنده این مقاله هستم

این Paper در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این Paper:

شناسه ملی سند علمی:

CAMU01_338

تاریخ نمایه سازی: 21 شهریور 1395

Abstract:

مخلوطهای آسفالتی با استخوانبندی سنگدانه ای یا آسفالت ماستیک سنگی (SMA) از جمله مخلوطهای آسفالتی داغ است که در سالهای اخیر استفاده از آن در کشورهای مختلف به لحاظ ویژگی های خاص آن و به منظور افزایش توان باربری روسازیها و افزایش اصطکاک سطح آنها مورد استفاده قرار می گیرد. مشخصه اصلی این نوع مخلوطهای آسفالتی، دانه بندی میان تهی آن (gap graded)، کاربرد زیاد مصالح سنگی درشت دانه نسبت به ریزدانه و همچنین استفاده از فیلر و قیر نسبتاً زیاد در آنها می باشد. مصرف زیاد سنگدانه های درشت و میان تهی بودن دانه بندی در این مخلوطها باعث بوجود آمدن اتصال سنگدانه به سنگدانه گردیده، بطوریکه فضای بین این مصالح سنگی با ماستیک پر می گردد. استفاده زیاد قیر در این مخلوطها موجب تشکیل فیلم نسبتاً ضخیم قیر بر روی مصالح سنگی شده و باعث بوجود آمدن ویژگی های خاص برای این مخلوطها در مقایسه با مخلوطهای بتن آسفالتی گرم می گردد که از آن جمله می توان به مقاومت در برابر تغییر شکل، افزایش مقاومت در برابر خستگی، مقاومت در برابر ایجاد ترکها، ایجاد اصطکاک و مقاومت در برابر سرش، زهکشی آب های سطحی و جلوگیری از پاشش آب، تأخیر زمان پیرشدگی قیر و جلوگیری از پدیده شن زدگی و مقاومت بیشتر در مقابل زیان های رطوبتی اشاره نمود. لذا می توان تاثیر فیلرهایی از قبیل الیاف ها را در این طرح بررسی نمود. هدف از این پژوهش بررسی تاثیر استفاده از الیاف پوسته برنج بر مشخصات مقاومتی آسفالت سنگدانه ای می باشد . لذا با تهیه نمونه های آزمایشگاهی در درصدهای مختلف الیاف و انجام آزمایش های خاص به بررسی این تاثیر پرداخته می شود. نتایج نشان می دهد که در درصدهای مختلف الیاف به عنوان فیلر مشخصه های مقاومتی تغییر قابل توجهی داشته که مناسبترین مقدار آن 25 % از کل فیلر می باشد همچنین استفاده از الیاف پوسته برنج به عنوان بخشی از فیلر در آسفالت سنگدانه ای منجر به کاهش مقاومت مارشال شده و با افزایش میزان الیاف پوسته برنج مقدار وزن مخصوص کاهش می یابد. این امر می تواند به دلیل حفره های بیشتر در الیاف باشد.

Keywords:

ارزیابی آزمایشگاهی , الیاف پوسته برنج , مشخصات مقاومتی , آسفالت با استخوانبندی سنگی ( SMA )

Authors

حبیب سلطانی اقدم

دانشجوی کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد اهر

علی عبدی

استادیار گروه مهندسی عمران، دانشگاه بین المللی امام خمینی

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
  • Druschner, L. and Schafer V., (20 05), Asphalt Guide, Stone ...
  • C. WOODMAN, R. BURLIE, J. EMERY, (2007), STONE MASTIC ASPHALT ...
  • D. V. Thanh, C. P. Feng, (2013), Study on Marshall ...
  • X. Qiang, F. Xia-ting, L. Lei, C. Yi-jun, (2013), Evaluation ...
  • Madhkhan M., Azizkhani R., Torki Harchegani M. E., (20 12_, ...
  • نمایش کامل مراجع