عددی و تحلیلی فرایند اکستروژن مستقیم لوله دو فلزه در قالب منحنی شکل وتحت مرز برشی نمایی با استفاده از روش کران فوقانی و المان محدود

Publish Year: 1395
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: Persian
View: 487

This Paper With 14 Page And PDF Format Ready To Download

  • Certificate
  • من نویسنده این مقاله هستم

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این Paper:

شناسه ملی سند علمی:

MECHCONF01_304

تاریخ نمایه سازی: 21 شهریور 1395

Abstract:

هدف از انجام این پژوهش فرآیند اکستروژن مستقیم مواد دو فلزه در حالت کرنش صفحهای و با پروفیل قالب منحنی و به روش کران بالا و در سیستم مختصات استوانهای میباشد. برای این فرآیندیک میدان سرعت استوانهای کهبرای هر شکل قالبی قابل استفاده است، ارائه خواهد شد. ناحیههای تغییر شکل به سه قسمت تقسیم شده و توان داخلی تغییر شکل، توان برشی و توان اصطکاکی در این نواحی بر اساس روش کرانه فوقانی محاسبه شده و در نهایت نیرو و فشار متوسط اکستروژن محاسبه شده است. علاوه بر روش تئوری از روش المان محدود با استفاده از نرم افزار شبیهسازی اجزاءمحدود )نرم افزار آباکوس( جهت تحلیل فرآیند استفاده خواهد شد. در پایان تأثیر پارامترهای مختلف بر فشار متوسط اکستروژن بررسی خواهد شد و نتایج حاصل از کار تئوری تحلیلی روش کران بالایی و مدلسازی شبیهسازی شده ماده بهشش ناحیه تقسیم شده است. ابتدا مؤلفههای نرخ کرنش برای هر ناحیه محاسبه شده است که قاعدتاً با توجه به روابط موجود در این پژوهش، بعضی از عبارتها صفر خواهد شد و محاسبه آنها ضرورتی ندارد.پس از آن توان داخلی برای ناحیه تغییر شکل محاسبه شده است.سپس توان برشی برای مرز ورودی و خروجی و در مرحله بعد، توان اصطکاکی تلف شدهحاصل از تماس قالب با بیلت محاسبه شده است. حاصل جمع تمامیتوانهای بالا، توان کل مورد نیاز برای فرایند اکستروژن را به دست میدهد. و در پایان توان کل با تقسیم توان کل بر سرعت ورودی، نیروی شکلدهی لازم برای فراینداکستروژن محاسبه شده است را با هم مقایسه میکنیم.نتیجه به دست آمده نشان میدهد که تحلیل کرانه فوقانی و شبیهسازی به روش المان محدود فرآیند اکستروژن میله دو فلزی نتایج قابل قبولی ارائه دادهاند.

Authors

باقر لطفی نسب

دانشجوی کارشناسی ارشد، گروه مهندسی مکانیک، گروه ساخت و تولید، واحد دزفول، دانشگاه آزاد اسلامی، دزفول، ایران

ایمان گل شکوه

استادیار، گروه مهندسی مکانیک، گرایش ساخت و تولید، واحد ایذه، دانشگاه آزاد اسلامی، ایذه، ایران

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
  • T. Sheppard.(1 999), "Extrusion of Almimum Aloys", Kluwer Academic Publishers, ...
  • N. W. Purchase and S. J. Tupper. (1953), "Experiments with ...
  • W. Johson. (1963), "The plane strain extrusion of short slugs", ...
  • Yeong-Maw Hwang, T.-F.H.(2002), "An inestigation imto the plastic deformation behavior ...
  • نمایش کامل مراجع