متدولوژی حمل کانتینرهای استاندارد،توسط یک هواپیمای مسافربری تغییر کاربری یافته

Publish Year: 1395
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: Persian
View: 622

This Paper With 14 Page And PDF and WORD Format Ready To Download

  • Certificate
  • من نویسنده این مقاله هستم

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این Paper:

شناسه ملی سند علمی:

MECHAERO01_313

تاریخ نمایه سازی: 21 شهریور 1395

Abstract:

امروزه بیشتر هواپیماها به گونه ای طراحی می شوند که در بر گیرنده خانواده ای از هواپیماها باشند. یک خانواده می-تواند شامل هواپیماهایی با توانایی حمل مسافر، ترابری هوایی، آتشنشان، گشت دریایی و . . . باشد. استفاده از یک خانواده هواپیما با توجه به وجود یک هواپیمای پایه و همچنین توانایی انجام ماموریت های گوناگون، هزینه های طراحی، ساخت، تعمیر و نگهداری، آموزش نیروی انسانی و . . . را به شدت کاهش خواهد داد. با توجه به این دیدگاه، طراحی و ساخت مشتقاتی از هواپیمای مسافربری ایران _140 به عنوان هواپیمای پایه توسط شرکت صنایع هواپیماسازی ایران در دستور کار قرار گرفته است. هواپیمای مسافربری ایران ـ 140 یک هواپیمای مسافربری منطقه ای با ظرفیت حمل 52 مسافر و تولید شرکت صنایع هواپیماسازی ایران تحت لیسانس شرکت هواپیماسازی آنتونوف می باشد. با توجه به تصمیم این شرکت برای ایجاد تغییراتی در کاربری این هواپیمای مسافربری به عنوان هواپیمای پایه و تولید مشتقاتی از آن برای انجام ماموریت هایی جدید همچون ترابری هوایی، ماموریتی با عنوان حمل بارهای تجاری تعریف گردیده است. از جمله پرکاربردترین روش های جابجایی بار به صورت هوایی، باربری هوایی به وسیله کانتینرهای استانداردی است که امروزه در تمامی خطوط هوایی به کار رفته و در صورت توانایی هواپیمایی در بارگیری این نوع کانتینرهای استاندارد کمک شایانی به تجاری سازی آن خواهد بود. به منظور انجام این ماموریت و تدوین متدولوژی انجام آن، ابتدا کانتینرهای استاندارد هوایی پرکاربرد در خطوط هوایی مورد مطالعه قرار گرفته است. سپس چگونگی چیدمانی، نیازمندی های بارگیری و مهار این کانتینرها در کابین بار مورد بررسی قرار گرفته و در نهایت متدلوژی انجام این ماموریت تدوین گردیده است.

Keywords:

متدلوژی , کانتینرهای استاندارد (Standard Containers) , رولر (Roller) , قفل های مهارکننده (Container Restraint Kit) , جک بارگیری (Jack Loading)

Authors

سعید مرادی

دانشجوی کارشناسی ارشد، دانشگاه صنعتی مالک اشتر، مجتمع دانشگاهی مکانیک و هوافضا، شاهین شهر

شهرام یوسفی

استادیار، دانشگاه صنعتی مالک اشتر، مجتمع دانشگاهی مکانیک و هوافضا، تهران

محمدعلی وزیری زنجانی

استاد، دانشگاه صنعتی امیرکبیر، دانشکده هوافضا، تهران

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :