نقش فناوری اطلاعات در آموزش

Publish Year: 1395
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: Persian
View: 566

متن کامل این Paper منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل Paper (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.

  • Certificate
  • من نویسنده این مقاله هستم

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این Paper:

شناسه ملی سند علمی:

TEDECE02_116

تاریخ نمایه سازی: 21 شهریور 1395

Abstract:

عصر حاضر را باید تلفیقی از ارتباطات و اطلاعات دانست. عصری که بشر در آن بیش از گذشته خود را نیازمند به داشتن اطلاعات وبرقراری ارتباط برای کسب اطلاعات موردنیاز میباشد. امروزه با در اختیار داشتن فناوری اطلاعاتی و ارتباطی مختلف و پیشرفته، امکان برقراریسریع ارتباط و تبادل سریع اطلاعات بیش از پیش میسر گردیده است. افراد در هر کجا که باشند میتوانند آخرین اطلاعات موردنیاز خود را در هرزمینه ای دریافت کنند. اما بی شک بیشترین تاثیر پدید آمدن فناوریهای اطلاعاتی و ارتباطی بر محیطهای آموزشی بوده است .کاربرد فناوری اطلاعات و ارتباطات در آموزش سبب شده است تا محیط آموزشی به سوی مجازی شدن سوق پیدا کند. این امر سبب می شود تا ارتباطات میان افراد به منظور آموزش و گسترش به سوی مجازی شدن سوق پیدا کند. این امر سبب می شود تا ارتباطات میان افراد به منظور آموزش وگسترش دانش به گونه ای فزاینده از طریق رایانه امکان پذیر شود. با ظهور و گسترش اینترنت، این رسانه به عنوان یک مکمل جهت تامین نیازهای اطلاعاتی و آموزش مورد استفاده قرار گرفت. با توجه به نقشی که کتابخانه ها باید در امر آموزش ایفا نمایند بدیهی است با دارا بودن امکانات پیشرفته تر، منابع اطلاعاتی بسیار غنی تری را نسبت به گذشته فراهم میکنند و جهت آموزش افراد در اختیار آنها قرار میدهند. فراهم کردن وب سایتهای اینترنتی و پایگاههای اطلاعاتی، کتابخانه ها را به یک محیط مجازی و دیجیتالی جهت تبادل اطلاعات تبدیل کرده است که نقش آموزشی آن بیش از پیش در این محیط نمایان میشود

Authors

عباس قندالی

استاد دانشگاه جامع علمی کاربردی مرکز پیشوا

ابراهیم بیغم

دانشجوی کارشناسی مرکز علمی کاربردی شهرداری پیشوا

سجاد متقی دستنایی

دانشجوی کارشناسی مرکز علمی کاربردی شهرداری پیشوا

محسن محمودی

دانشجوی کارشناسی مرکز علمی کاربردی شهرداری پیشوا

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
  • عبدالله باقریان کارشناس ارشد مهندسی سیستم‌های اقتصادی-اجتماعی ، Expanding horizons ...
  • elearning industry _ _ _ _ _ _ ، « ...
  • opportunities، Web based learning and technologies«، .A، Anil 14I 2000، ...
  • On-line education: a study of emerging pedagogy«، .Lynne، Schrum I7I ...
  • C onferenc e-TED 2016 ...
  • 2 June, Kermanshah, Iran ...
  • نمایش کامل مراجع