CIVILICA We Respect the Science
(ناشر تخصصی کنفرانسهای کشور / شماره مجوز انتشارات از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی: ۸۹۷۱)

نگاهی به گردشگری پایدار زیست محیطی (اکوتوریسم) و نقش هاى در فرآیند توسعه پایدار(مطالعه موردی: شهرستان سرپل ذهاب استاى کرمانشاه)

عنوان مقاله: نگاهی به گردشگری پایدار زیست محیطی (اکوتوریسم) و نقش هاى در فرآیند توسعه پایدار(مطالعه موردی: شهرستان سرپل ذهاب استاى کرمانشاه)
شناسه ملی مقاله: TOURISMJOR01_028
منتشر شده در همایش ملی جایگاه علوم گردشگری در آمایش سرزمین و توسعه منطقه ای با تاکید بر استان گلستان در سال 1394
مشخصات نویسندگان مقاله:

روناک احمدی - دانشجوی کارشناسی ارشد مرتع داری و عضو انجمن دانشکده منابع طبیعی ساری، دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری
قدرت اله حیدری - استادیار گروه مرتعداری دانشکده منابع طبیعی ساری، دانشگاه علم کشاورزی و منابع طبیعی ساری

خلاصه مقاله:
اکوتوریسم پدیده ای نسبتا تازه در صنعت گردشگری است که تنها بخشی از کل این صنعت را تشکیل می دهد و بسیاری از کشورهای جهان را بر آن داشته است که سرمایه گذاری عمده ای را به این بخش به لحاظ در آمدزایی فراوان آن اختصاص دهند. این شکل از شکلگیری فعالیهای فراغتی انسان را عمدتا در طبیعت امکان پذیری می سازد و موجب افزایش قدردانی عمیقتر انان از طبیت می شود که در آن نهایت حس حفاظت و حراست از محیطهای طبیعی را در آنان بر می انگیزد و تقویت می کند . انچه که در این نوع گردشگری اهمیت فراوان دارد موضوع پایداری است زیرا صنعت گردشگری بدون برنامه ریزی دقیق و توجه به قابلیتهای بوم شناختی، محلی، فرهنگی و اجتماعی مشکلاتی را برای هر منطقه در پی خواهد داشت. متاسفانه در شهرستان سرپل ذهاب با وجود قابلیتهای گردشگری و جاذبه های توریستی فراوان این قابلیت به خوبی شناسایی نشده و مورد بهره برداری قرار نگرفته است. این شهرستان با وجود آثار باستانی از گذشتگاه و توانها و جاذبه ها طبیعی آب و هوایی و محیطی یکی از مهمترین پتانسیلهای گردشگری و صنعت توریسم در استتان کرمانشاه است نوع پژوهش کیفی و روش آن توصیفی تحلیلی است که با بررسی مقالات منابع اسنادی و کتابخانه ای انجام شده است.

کلمات کلیدی:
اکوتوریسم، صنعت گردشگری، توسعه پایدار شهری، سرپل ذهاب

صفحه اختصاصی مقاله و دریافت فایل کامل: https://civilica.com/doc/511731/