Year: 1387
COI: HAZMAT01_025
Language: PersianView: 1,501
This Paper With 10 Page And PDF Format Ready To Download
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این Paper را که دارای 10 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
Authors
Abstract:
تقریبا تمامی کالاهای خطرناک قابل حمل و جابجایی هستند بشرط آنکه کلیه الزامات ایمنی مربوط به آن رعایت گردد. عدم رعایت فاکتورهای ایمنی در طی حمل و نقل مواد و کالاهای خطرناک میتواند منجر به بروز حوادث و حتی فجایع جبران ناپذیر گردد. رانندگان حرفهای و مدیران و کارکنان شرکتهای حمل و نقلی و مأموران پلیس راه باید دوره آموزشی ویژه آشنایی با حمل محمولّهای سوختی و خطرناک را طی کنند و این دوره آموزشی به صورت مستمر برای همه دست اندرکاران برگزار شود. بر اساس آیین نامه قوانین راهنمایی و رانندگی موادخطرناک به هرنوع مواد رادیواکتیو ، منفجره ، محترقه ، مایعات وجامدات آتش زا یا سمی و یااسیدی ، گازهای فشرده ، زباله ویژه وفاضلاب ومانند آن اطلاق می گردد و وسایل نقلیه ای که مواد خطرناک حمل میکنند ضمن رعایت مفاد آئین نامه حمل مواد خطرناک ، باید سه چراغ قرمز الکتریکی ودو مثلث شبرنگ را همراه داشته باشند .به علاوه باید دارای دستگاه پمپ آتش نشانی آماده به کار باشند و این پمپ ها باید در محل هایی نصب شوند که هنگام ضرورت بتوان به سرعت آنها را مورد استفاده قرار داد. عوامل و پارامترهای متفاوتی در انتخاب شیوه و مسیر حمل و نقل مواد خطرناک تاثیرگذار است. از جمله این عوامل میتوان به فاکتورهای جمعیتی و محیطی، زیرساختهای حمل و نقل، عکس العمل به موقع، شرایط آب و هوایی و کنترل کیفی اشاره کرد. در این مقاله سعی شده است تا ضمن بررسی جامع همه عوامل تاثیرگذار، میزان اهمیت آنها در انتخاب شیوه و مسیر مورد ارزیابی قرار گیرد.
Keywords:
مواد خطرناك، مسير، حمل و نقل، فاكتورهاي انتخاب، تاثيرگذاري
Paper COI Code
برای لینک دهی به این Paper می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت Paper در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/51322/
How To Citation:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این Paper ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:زایرزاده، علی و مزاری، مهران و نادرنژاد، مسعود و اخباری، کامران،1387،ارزیابی عوامل تاثیرگذار در انتخاب شیوه و مسیر حمل و نقل مواد خطرناک،اولین کنفرانس حمل و نقل مواد خطرناک و اثرات زیست محیطی آن،تهران،،،https://civilica.com/doc/51322
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این Paper اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1387، زایرزاده، علی؛ مهران مزاری و مسعود نادرنژاد و کامران اخباری)
برای بار دوم به بعد: (1387، زایرزاده؛ مزاری و نادرنژاد و اخباری)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این Paper:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مPaperقاله لینک شده اند :Research Info Management
اطلاعات استنادی این Paper را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- بررسی ریسک تصادف حمل و نقل جاده ای مواد خطرناک
- اثرات زیست محیطی MTBE ناشی از حوادث حمل و نقل
- ارائه یک روش ارزیابی ریسک حمل و نقل جاده ای مواد خطرناک
- بررسی و تحلیل پایداری خودروهای لولایی(کشنده و تریلر)حامل سیال
- طراحی سیستم تحلیل آینده نگر برای ارزیابی و پیش بینی عملکرد بانکداری (بانک صادرات ایران)
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
New Papers
- نقش مهندسی ارزش در پروژه های زیربنایی به روش تحلیل سلسله مراتبی (مطالعه موردی: پروژه های راه آهن تهران - شمال)
- نشانگرهای زیستی و کاربردهای آنها
- مقاوم سازی تیر های بتنی با استفاده از الیاف کامپوزیتی FRP
- معرفی روش های محاسبات Carbon Capture در اکوسیستم های آب های شور
- مروری بر روش های اندازه گیری ترسیب کربن: اکوسیستم های آب های شور
This Papers recently indexed in civilica
Share this page
More information about COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.