با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این Paper را که دارای 16 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
Authors
Abstract:
مدرسه سازمان ی است که وظیفه ان تربیت نسل جدید بوده و ترقی هر جامعه ای در گرو نوع و چگونگی فعالیتی است که د رمدارس انجام می گیرد و اثر مدیریت به عنوان رهبر اموزشی را در انجام این فعالیتها نمی توان نادیده گرفت از طرفی مدرسه و کلاس درس یک اجتماع کوجک است که بدون اطلاع از پیچیدگی ها رفتار اجتماعی نم یتوان بر آن مدیریت نمود. یکی از جنبه های مهم فرایند اجتماعی مدیریت و رهبری آموزشی در مدرسه یا کلاس، درک نوع ارتباطات اجتماعی مانند پذیرش ، رجحان، طرد، وجهه و مواردی از این قبیل در میان گروه های اجتماعی دست نخورده کودکان مانند همکلاسیهای از دیدگاه خود آنهاست در این مقاله ضمن معرفی آزمون جامعه سنجی، روشهای اجرا، تنظیم ماتریس و نمودار جامعه سنجی، روشهای محاسبه شاخصهای وضعیت اجتماعی وضعیت ترجیحی، انتخاب متقابل، طرد متقابل، ضریب همبستگی گروه و پیوستگی گروه معرفی گردیده و جنبه های کاربردی آن در مدیریت اموزشگاهی موردتوجه قرار گرفته است. در این راستا ضمن شرح مراحل و جزئیات این ازمون روی یک نمونه 19 نفر اجرا شده و ضمن تشکیل ماتریس جامعه سنجی و رسم جامعه نما، شاخصهای مربوطه محاسبه گردیده است سپس با استفاده از آنها دانش ا»وز محبوب، منزوی و مطرود کلاس همچنین دو گروه فعری منسجم مشخص شده است نکتبه قابل تامل این است که نتیجه آزمون با انتظارات معلمان و مربیان مدرسه تطبیق نداشته و تا حدی نیز مخالف آن می باشد این موضوع ب راین واقعیت صحه می گذارد که ماهیت و ساختار درونی گروه ا از بیرون انها قابل تشخیص نیست و عموما برداشتهایی که افراد ناظر از ساز کار گروه ا دارند با واقعیت مطابق ندارد.
Keywords:
جامعه سنجي، مديريت اموزشگاهي، ناهنجاري هاي گروهي و گروه هاي اموزشي
Paper COI Code
برای لینک دهی به این Paper می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت Paper در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/517050/
How To Citation:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این Paper ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:عصاری، ناصر و نصراصفهانی، احمدرضا،1395،کاربرد جامعه سنجی در مدیریت آموزشگاهی،کنفرانس جهانی روانشناسی و علوم تربیتی، حقوق و علوم اجتماعی در آغاز هزاره سوم،شیراز،،،https://civilica.com/doc/517050
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این Paper اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1395، عصاری، ناصر؛ احمدرضا نصراصفهانی)
برای بار دوم به بعد: (1395، عصاری؛ نصراصفهانی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
Research Info Management
اطلاعات استنادی این Paper را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی Paper
مشخصات مرکز تولید کننده این Paper به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- ارائه مدل مدیریت استراتژیک استعداد
- رابطه سرمایه های روانشناختی (امید، خوشبینی، تابآوری و خودکارآمدی) با فرسودگی شغلی در کارمندان اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خوزستان
- روانشناسی مثبت گرا و پیامدهای آن در سازمان های امروزین
- مدیریت سرمایه روان شناختی در سازمان ها و خلق مزیت رقابتی پایدار
- انتقال یادگیری از محیط آموزش به محل کار در سازمانها و عوامل مؤثر بر آن
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
New Papers
- بررسی رابطه سبک های دلبستگی و دینداری در ابعاد رضایت زناشویی زوج ها
- بررسی رابطه ی بین عمل به باورهای دینی و سلامت اجتماعی دانش آموزان پسر سال سوم رشته علوم تجربی دبیرستانهای شوش دانیال (ع)
- ارتباط سلامت اجتماعی با عوامل جمعیت شناختی زنان شهر کرمان
- بررسی نشانه شناسی مؤلفه های امنیت روانی و تحولات خانواده در سریال های پلیسی دهه ۸۰ و ۹۰ صدا و سیما، مورد مطالعه: سریال های خواب و بیدار و فوق سری
- خودکشی؛ علل، پیش آیندها، آموزش و راهکارهای پیشگیرانه
This Papers recently indexed in civilica
Share this page
More information about COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.