طراحی شهر دوستدار کودک نمونه موردی محله 3 در ناحیه 4 شهرجدید بینالود
Publish place: International Conference on New Research Findings in Science, Engineering and Technology with a Focus on Need-Based Research
Publish Year: 1394
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: Persian
View: 2,022
- Certificate
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
ICMRS01_272
تاریخ نمایه سازی: 8 آبان 1395
Abstract:
حضور اجتناب ناپذیر کودکان در جوامع شهری و عدم توجه به نیازها و تاثیر محیط بر روی آنها، ضرورت برنامه ریزی و طراحی محیط سازگار با روحیات کودکان را ایجاب می کند. متاسفانه امروزه کانون توجه برنامه ریزی و طراحی بزرگسالان می باشند چرا که برنامه ریزان و طراحان نیازهای کودکی خود را فراموش کرده اند. عدم توجه به این نیازها محیطی کسالت آور و یکنواخت را برای کودکان رغم می زند که موجب بروز ناهنجاری در بزرگسالی می گردد. این پژوهش بر آن است که به جنبه های فضایی -کالبدی وطراحی یک فضای شهری با محوریت کودک بپردازد .تحقیق حاضر به لحاظ هدف کاربردی به لحاظ ماهیت از نوع مطالعات توصیفی تحلیلی است. نمونه موردی محله 3 در ناحیه 4 شهرجدید بینالود می باشد که با روش تحقیق به صورت کتابخانه ای (اسنادی) و میدانی مورد ارزیابی قرار گرفته است. در نهایت با استفاده از مبانی نظری شهر دوستدار کودک معیارهای طراحی (آرامش، سرزندگی، ایمنی، امنیت ، فضای رشد جسمی و روحی ، خلاقیت، مشارکت کودکان) انتخاب و ارزیابی گردید و گزینه برتر با استفاده از تکنیک ANP و نرم افزار EXPERT CHOICE ، منتخب شد و طراحی محله مورد پژوهش بر این اساس صورت گرفت.
Keywords:
Authors
آسیه آریان
دانشجوی کارشناسی ارشد رشته شهرسازی گرایش برنامه ریزی شهری، گروه معماری و شهرسازی،موسسه آموزش عالی خاوران
سپیده شیبانی
دانشجوی کارشناسی ارشد رشته شهرسازی گرایش برنامه ریزی شهری، گروه معماری و شهرسازی، موسسه آموزش عالی خاوران
مراجع و منابع این Paper:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :