نقش مکانیزاسیون و ماشین های کشاورزی در پیشبرد کشاورزی دقیق

Publish Year: 1394
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: Persian
View: 598

This Paper With 9 Page And PDF Format Ready To Download

  • Certificate
  • من نویسنده این مقاله هستم

این Paper در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این Paper:

شناسه ملی سند علمی:

PDCONF01_011

تاریخ نمایه سازی: 11 آبان 1395

Abstract:

مقاومت به نفوذ یا نیروی برش یک ابزار درگیر با خاک از جمله شاخص های اندازه گیری فشار خاک می باشد که مورد توجه بسیاری از محققین حوزه کشاورزی دقیق قرار گرفته است. این در حالی است که مقاومت به نفوذ یک معیار ترکیبی است که تحت تاثیر همزمان چندین ویژگی خاک نظیر چگالی ظاهری (فشردگی)، رطوبت و محتوای رس (بافت خاک) می باشد. توسعه حسگرهای ترکیبی برای اندازه گیری همزمان خصوصیات فوق از جمله راهکارهای عملی پیاده سازی سامانه های خاک ورزی دقیق می باشد. رایج ترین حسگر های اندازه گیری رطوبت خاک، حسگر های مقاومتی و ظرفیت خازنی می باشد که تغییرات خواص الکتریکی خاک را به منظور تعیین محتوای رطوبتی آن مشخص می کند. با توجه به اثرات منفی مصرف کم و یا بیش از حد کودها، لزوم به کارگیری روش های جدید مدیریتی که بر توزیع دقیق و افزایش کارایی کود استوار است، ضروری به نظر می رسد. به کمک این فناوری می توان مقدار بهینه کود های نیتروژن را بر حسب نیاز گیاه و در مکان های مورد نظر مزرعه توزیع کرد. تراکم محصول و اندازه گیری آن یکی از فاکتورهای مهم در کشاورزی دقیق و از مهمترین عواملی است که بر روی عملکرد یک دستگاه برداشت نظیر کمباین و دروگر تاثیر می گذارد. می توان بین تعداد ساقه هایی که در جلوی شانه برش قرار دارند و نیروی مقاومتی که مجموعه ساقه ها در مقابل خم شدن، هنگام پیشروی دروگر نشان می دهند، رابطه ای یافت. این نیرو را می توان به وسیله نیروسنج که در فاصله ای جلوتر از شانه برش قرار دارند تخمین زد و رابطه ای میان نیرو و تراکم محصول بیان کرد. مهمترین موضوعات کشاورزی دقیق، پهنه بندی عملکرد و ترسیم نقشه عملکرد محصول می باشد که مبنای آسیب شناسی سطح مزرعه است.

Authors

قدیر تقی زاده مقدم

مدرس گروه مکانیک دانشکده فنی و حرفه ای سما، دانشگاه آزاد اسلامی، واحد آمل، ایران، آمل و کارشناس ارشد مکانیک بیوسیستم (مکانیک ماشین های کشاورزی)

رضا مهدوی

عضو هیئت علمی مرکز تحقیقات و آموزش مازندران

حسن یوسف نیا پاشا

کارشناس ارشد مکانیک بیوسیستم (مکانیک ماشین های کشاورزی)

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :