تاثیرمحیط زیست شهری درتوسعه صنعت گردشگری بانگاهی به عملکرد توسعه صنعت گردشگری در روستای تاریخی کندوان با استفاده از مدل SWOT

Publish Year: 1393
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: Persian
View: 489

This Paper With 25 Page And PDF and WORD Format Ready To Download

  • Certificate
  • من نویسنده این مقاله هستم

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این Paper:

شناسه ملی سند علمی:

SAREBANAN01_145

تاریخ نمایه سازی: 11 آبان 1395

Abstract:

جهانگردی روندی است که از دیرباز با اشکال خاص خود در جوامع انسانی وجود داشته و تدریجاً طی مراحل تاریخی سیر تکاملی خود را تا عصر حاضر پیموده است. درعصرحاضر مراکز معیشتی انسان،به ویژه شهرها نقش هایی را ایفا می کنند که به طریقی نیازهای اساسی انسان و از جمله نیازهای فراغتی- توریستی او را تدارک دیده وتأمین می کنند و اینکه یک شهر توان ایفای چه نقشی را در رابطه با امکانات همه گونه خود داشته باشد، اشکال متنوعی از شیوه های گذران اوقات فراغت-وجهانگردی پدید می آید که برحسب نیازهای روحی- جسمی وعلاقه جهانگردان وبا توجه به امکانات مالی و اقتصادی آنان مورد استفاده قرار می گیرند. براین اساس، هدف از این مقاله باتوجه به بحث توسعه صنعت گردشگری،توجه بیش ازپیش به حل وکاهش معضلات محیط زیست می باشدکه درآینده به توسعه صنعت گردشگری منجرشود.بدین منظوردراین مقاله،ازروش توصیفی که مبتنی برتجزیه وتحلیل اطلاعات مستخرج از اسناد ومدارک علمی ومعتبر می باشد، بکار گرفته شده است. همچنین در مطالعه نمونه موردی از مدل SWOT برای بررسی نقاط قوت وضعف روستای تاریخی کندوان استفاده شده است. نتایج به دست آمده نشان می دهد که وجود آلودگیهای مختلف درشهرها منجمله آلودگیهای آب، خاک، هواوآلودگی صوتی،تخلیه غیر اصولی فاضلابهای شهری وصنعتی به داخل رودخانه ها وموارد دیگر همگی شواهد هشداردهنده برای جلوگیری از توسعه صنعت گردشگری وجذب توریسم درسطح کلان شهرها به شمار می روند.بر این اساس با توجه به موضوع توسعه صنعت گردشگری،توجه بیش ازپیش به فضای سبز شهری وگسترش آن در تمام سطوح شهر نه تنها شهری سالم برای زندگی مطلوب و با کیفیت برای نسل حاضر ونسل های آینده تامین می کند،بلکه باعث رونق صنعت جهانگردی و جذب جهانگردان بسمت مناطق شهری شود.

Authors

مریم فرقانیان

دانشجوی دکترای جغرافیا و برنامه ریزی شهری

کریم حسین زاده دلیر

عضو هیات علمی دانشگاه تبریز واستاد دانشگاه آزاد واحد مرند

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
  • رضوانی، علی اصغر، جغرافیا وصنعت توریسم.انتشارات دانشگاه پیام نور، 1384. ...
  • رهنمایی، محمد تقی، گرد شگری شهری، انتشارات سازمان شهرداریهاودهیاریهای کشور، ...
  • جی ون، کریستوفر، مدرس، علی _ ترجمه طبیبیان، منوچهر، ‌شهر ...
  • سوار، بروک، مترجم سبزی، محمود، مدیریت گردشگری پایدار، انتشارات سازمان ...
  • آذربایجان شرقی، سرزمین فرصت های طلایی، انتشارات‌سازما ن‌میرا ث فرهنگی ...
  • آمطالعات آماده سازی روستای کندوان جدید، بنیاد مسکن انقلاب اسلامی، ...
  • نمایش کامل مراجع