CIVILICA We Respect the Science
(ناشر تخصصی کنفرانسهای کشور / شماره مجوز انتشارات از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی: ۸۹۷۱)

مروری تحلیلی بر تأثیرپذیری سلامت اجتماعی دانشجویان از نحوه رهبری و کارآفرینی اجتماعی

عنوان مقاله: مروری تحلیلی بر تأثیرپذیری سلامت اجتماعی دانشجویان از نحوه رهبری و کارآفرینی اجتماعی
شناسه ملی مقاله: FEMICT01_084
منتشر شده در همایش ملی سیمای مدیریت آموزشی در عصر تکنولوژی اطلاعات و ارتباطات در سال 1394
مشخصات نویسندگان مقاله:

سیدفرهاد حسینی - مدیر آموزش دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمانشاه، گروه مدیریت بازرگانی، واحد کرمانشاه، دانشگاه آزاد اسلامی، کرمانشاه، ایران.
امید جلیلیان - عضو هیأت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمانشاه، گروه حسابداری، واحد کرمانشاه، دانشگاه آزاد اسلامی، کرمانشاه، ایران.
مسعود رستمی - مدرس دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمانشاه ، گروه مدیریت بازرگانی، واحد کرمانشاه، دانشگاه آزاد اسلامی، کرمانشاه، ایران.
میلاد رستمی - کارشناس ارشد حسابداری، گروه حسابداری، واحد کرمانشاه، دانشگاه آزاد اسلامی، کرمانشاه، ایران.

خلاصه مقاله:
کارآفرینی، کانون و مرکز ثقل کار و تلاش و پیشرفت در عصر مدرنیته تلقی می شود ما بدون توجه کافی به مقوله «توسعه فرهنگ کارآفرینی» نمی توانیم به شاخص های رشد و توسعه که از طریق تغییر در روند تولید، بهره وری و توان افزایی فنی و صنعتی در عرصه اقتصاد حاصل می شود، دست یابیم. این تأثیر رهبری تحول گرا و کارآفرینی اجتماعی بر سلامت اجتماعی دانشجویان ( مطالعه تطبیقی دانشگاه آزاد اسلامی و دانشگاه رازی کرمانشاه در سال 94-93 این پژوهش از نظر هدف از نوع پژوهش های کاربردی و از نظر ماهیت و روش، از نوع توصیفی پیمایشی است. با عنایت به اهداف تحقیق که بررسی تأثیر رهبری تحول گرا و کارآفرینی اجتماعی بر سلامت اجتماعی دانشجویان می باشد، روش تحقیق از نوع استنباطی انتخاب شد. در این پژوهش جامعه آماری شامل کلیه ی دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی و رازی کرمانشاه می باشد و با توجه به گزارش گرفته شده از سایت دانشگاه ها 30122 دانشجو در این دانشگاه ها مشغول به تحصیل می باشند. در این پژوهش از روش نمونه گیری طبقه بندی تصادفی ساده استفاده شده است و تعداد نمونه 400 دانشجو انتخاب شده است. روش جمع آوری داده ها در این تحقیق، استفاده از پرسشنامه با طیف پنج گزینه ای لیکرت است. در این پرسشنامه میزان آلفای کرونباخ کلی برابر با 0/728 است. نتایج نشان می دهد در دانشگاه آزاد فرضیه پژوهش تنها فرضیه، مبنی بر اثرگذاری الگوی نقش هوشمندانه بر کارآفرینی اجتماعی رد شده است و سایر فرضیه ها تأیید شدند. اما در دانشگاه رازی تمامی فرضیه ها تأیید شدند.

کلمات کلیدی:
رهبری تحول گرا، کارآفرینی اجتماعی، سلامت اجتماعی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمانشاه، دانشگاه رازی کرمانشاه

صفحه اختصاصی مقاله و دریافت فایل کامل: https://civilica.com/doc/524086/