اثربخشی آموزش گروهی مهارت های اجتماعی بر عزت نفس کودکان و نوجوانان بد سرپرست و بی سرپرست
Publish place: World Conference on Management, Accounting Economics and Humanities at the beginning of the third millennium
Publish Year: 1395
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: Persian
View: 1,006
This Paper With 9 Page And PDF Format Ready To Download
- Certificate
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
MEAHBTM01_154
تاریخ نمایه سازی: 11 آبان 1395
Abstract:
عزت نفس یک نیاز اساسی است که در فرآیندهای زندگی نقش مهم و بسزایی بر عهده دارد، زیرا به رشد و سلامت و طبیعی بودن فرد کمک می کند. از این رو بدون عزت نفس مثبت، رشد روان شناختی فرد متوقف می شود. انسان موجودی است اجتماعی و پویا که به منظور تأمین نیازهای جسمی، روحی و عاطفی، همیشه با هم نوعان خود در حال تعامل است و بدون ارتباط با دیگران نمی تواند توانمندی های خویش را در جهت انجام وظایف فردی و اجتماعی توسعه دهد. مهارت های اجتماعی، مجموعه ای پیچیده از مهارت هاست که برای سازگاری و کنار آمدن با موقعیت های فشار زا حیاتی است که روابط سالم را پرورش و عملکرد کلی انسان را تحت تأثیر قرار می دهد. فقر، فوت والدین، اعتیاد به مواد، الکلیسم، ابتلای والدین به بیماری لاعلاج جسمانی و یا اختلال روانی، زندانی شدن، غیبت یکی از والدین ( معمولاً پدر ) و مادران خیابانی از عوامل مؤثر بر بی سرپرستی و بد سرپرستی کودکان در جهان است. کاربرد موثر بحث گروهی نیازمند بیان دیدگاه ها به صورت آشکارا می باشد، بنابراین وجود پس زمینه های تسهیل کننده در این روش مهم می باشد افزایش مهارت های اجتماعی و رشد توانایی های مربوط به عزت نفس همچنین تغییر و اصلاح طرح واره های ناسازگاری که این کودکان از جهان پیرامون خود دارند، می تواند مؤلفه های اساسی در مداخلات پیشگیرانه و درمانگرانه برای کودکان مبتلا باشد. پس، روابط اجتماعی و یادگیری آن اساسی ترین پایه یادگیری فعالیت های اجتماعی را شکل می دهد. سازش با خانواده و گروه خانوادگی مقدمه ای برای سازش با گروه تحصیلی و سپس گروه حرفه ای خواهد بود و خلاصه اینکه آموزش گروهی مهارت های اجتماعی، اساساً در خانواده پایه گذاری می شود.
Keywords:
Authors
رضا بیرونی
دانشجو کارشناسی ارشد، روان شناسی بالینی، دانشگاه آزاد اسلامی بیرجند، ایران
شهین طاقی
مربی، عضو هیئت علمی، گروه روانشناسی، دانشگاه آزاد اسلامی ، بیرجند، ایران
سمیه وثوقی
دانش آموخته کارشناسی ارشد زیست شناسی، مدرس پژوهشگر کمیسیون امور بانوان فرمانداری، بشرویه، خراسان جنوبی، ایران
مراجع و منابع این Paper:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :