به کارگیری مدل بلوغ سازمانی مدیریت پروژه در شرکت های خصوصی پروژه محور و اولویت بندی زمینه های بهبود با استفاده از تکنیک های FAHP و FTOPSIS مطالعه موردی: شرکت ماشین سازی ویژه

Publish Year: 1395
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: Persian
View: 649

This Paper With 21 Page And PDF Format Ready To Download

  • Certificate
  • من نویسنده این مقاله هستم

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این Paper:

شناسه ملی سند علمی:

MEAHBTM01_483

تاریخ نمایه سازی: 11 آبان 1395

Abstract:

در سال های اخیر روش ها و مدل های سیستماتیک مختلفی برای ارزیابی میزان بلوغ مدیریت پروژه در سازمان ها ارائه شده اند. مدل بلوغ سازمانی مدیریت پروژه با استناد به استاندارد گستره دانش مدیریت پروژه و نگاه عمیق و گسترده به مفهوم بلوغ، در حال حاضر یکی از معتبرترین مدل های بلوغ در این زمینه به شمار می رود . بر همین اساس، در این مقاله سعی شده است که میزان بلوغ سازمانی مدیریت پروژه در شرکت ماشین سازی ویژه که یکی از شرکت های بزرگ و مطرح در زمینه صنعت آب و فاضلاب ایران است؛ با استفاده از مدل OPM3 اندازه گیری شده و بالندگی این شرکت در سه دامنه پروژه، برنامه و پورتفولیو و در چهار سطح استانداردسازی، سنجش، کنترل و بهبود و نیز در کل مدل مشخص گردد. با شناسایی نقاط قوت و ضعف سازمان، راهکارهایی برای ورود به مرحله بهبود ارائه می گردد که می تواند به عنوان مبنایی اولیه برای ورود به چرخه بهبود و بلوغ، مورد استفاده سازمان قرار گیرد. با این حال، با توجه به محدودیت های شرکت مورد مطالعه در زمینه های زمان، هزینه و ... به کار بستن همه این راهکارها عملی نخواهد بود. بنابراین، اولویت بندی راهکارهای پیشنهادی امری بسیار مهم در مسیر حرکت سازمان به سوی بالندگی خواهد بود . بر همین اساس در این پژوهش راهکارهای به دست آمده از مدل OPM3 با استفاده از رویکردهای فرآیند تحلیل سلسله مراتبی فازی و تاپسیس فازی رتبه بندی می شوند.

Keywords:

مدل بلوغ سازمانی , PMBOK , فرآیند تحلیل سلسله مراتبی فازی , تاپسیس فازی

Authors

مریم محمد گنجی نیک

کارشناسی ارشد مدیریت صنعتی دانشگاه علامه طباطبایی

جهانیار بامداد صوفی

استادیار دانشکده مدیریت دانشگاه علامه طباطبایی

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
  • Chia-Chi Sun .(2010). A performance evaluation model by integrating fuzzy ...
  • Chen, S.J., Hwang, C.L. (1992). Fuzzy multiple attribute decision making: ...
  • Demir, brahimKocaba (20 _ 0). Project Management Maturity Model (PMMM) ...
  • Gogus, O., Boucher, T.O.(1998). Strong transitivity, rationality and weak monotonicity ...
  • JiaGuangshe, Cao Li, Chen Jianguo, Zhou Shuisen, Wang Jin.(2008). Application ...
  • نمایش کامل مراجع