چگونه با سه ایستگاه زنگ های تفریح؛ پرتنش مدرسه ام رابرای دانش آموزانم لذت بخش وشاداب نمودم!!مطالعه موردی : دبستان غیر دولتی فرهنگ شهرستان بانه

Publish Year: 1395
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: Persian
View: 3,060

This Paper With 19 Page And PDF Format Ready To Download

  • Certificate
  • من نویسنده این مقاله هستم

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این Paper:

شناسه ملی سند علمی:

RAFCON05_068

تاریخ نمایه سازی: 22 آبان 1395

Abstract:

یکی از دغدغه های مسئولین مدرسه در طی سال تحصیلی، ایجاد نشاط در مدرسه بین دانش آموزان است. ایجاد شور و شعف خود به خود به وجود نمی آید، بلکه برای ایجاد آن در مدرسه یک سری ابزار و لوازم و امکانات لازم داریم. مدیر مدرسه میتواند با یک برنامه ریزی دقیق و استفاده بهینه از امکانات موجود، با ایجاد یک محیط آموزشی با نشاط، توانایی یادگیری و انگیزه دانش آموزان را افزایش دهد. در پژوهش حاضر سعی به تبدیل نمودن زنگ های تفریح به لحظه های مفرح و مفید برای دانش آموزان کنیم زیرا همانطور که روشن است مدارس ابتدایی بعلت پایین بودن سن دانش آموزان بیشترین تنش ها در آنبه وقوع می پیوندد در این تحقیق سعی براین شده است که با روش ها و تکنیک هایی زنگ های تفریح را به لذت بخش ترین و جذاب ترین لحظه ها تبدیل نمود لازم به ذکر است جامعه آماری این تحقیق دبستان غیردولتی فرهنگ بانه می باشد کهبرروی 170 نفر از دانش آموزان این تحقیق وباروش توصیفی از نوع همبستگی پرداخته شده است و با مراجعه به کتابخانه ها و جمع آوری داده ها و اسناد به گردآوری مبانی نظری و برای گردآوری و اجرای پژوهش مورد نظر از روش مشاهده ، مصاحبه و پرسشنامه بهره برده ایم. ماحصل تحقیق را می توان اینگونه بیان نمود که با ارائه تکنیک ها و روش های خاص این امر بهواقعیت پیوست و زنگ تفریح دبستان فرهنگ به مفید ترین وجذاب ترین لحظه های دانش آموزان تبدیل شد.میتوان به این نتیجه رسید که بیشترین علت تنش های دانش آموزان در زنگ تفریح به علت بی امکاناتی و یا بیکاری وبی حوصلگی شدید دانش آموزان بودونکته ی بسیار مهمی که در این خشونت دانش آموزان اغلب مشاهده می شد ، نبود حوصله برای داشتن خلاقیت در بین دانش آموزان بود واین می تواند به خستگی های زیاد حاصل از تنش های زنگ تفریح دانست که با ارائه راهکارهای مطرح شده در تحقیق تاحدودی توانستیم بر مشکل مطرح شده غلبه کرده و زنگ های پرتنش را به لحظاتی گرم و شاد برای دانش آموزان تبدیل نمود.

Authors

فروزان ضرابیان

استادیارگروه علوم تربیتی دانشگاه پیام نور ؛ ایران

ابراهیم رحیمی

دانشجوی کارشناسی ارشد فلسفه تعلیم و تربیت دانشگاه پیام نور

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
  • _ ترکمان، پری منظر(1385)، «مدرسه، مدرسه است»، رشد مشاور مدرسه، ...
  • - جینی هاپتون، احمد ناهیدی- کودکان شاد وتندرست- انتشارات انجمن ...
  • - مرآتی، کیانوش(1382)، «به شادی همی دار تن را جوان»، ...
  • - صباغیان، زهرا(1384)، «مدرسه وتقویت نشاط و امید به زندگی»، ...
  • - طاهری، فرشته-میرحسینی، عصمت، (1385)، « اهمیت نمازوچگونگی جذب جوانان ...
  • - قاسمی، اقبال (1382)، راهنمای معلمان پژوهنده _ نشر اشاره ...
  • - دارایی، مهرانگیز و شامانیان، زهرا (1381). بازی های دبستانی ...
  • - غفاری چمستان، صفیه (1385)، « راهکارهای مناسب جهت ایجاد ...
  • - کاکیا، لیدا(1385)، «آرامش و نقش آن در زندگی، ارتباط ...
  • نمایش کامل مراجع