با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این Paper را که دارای 28 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
Authors
Abstract:
گردشگری خلاق با شعار «موزه های کمتر، میدان های بیشتر» شکل گرفته است و گردشگر را به انجام فعالیت های تجربی ر ابط عمیق با زندگی واقعی مردم جامعه مقصد دعوت می کند. ازاین روگردشگر تنها یک میهمان در جامعه مقصد نیست، بلکه همچون یک شهروند رفتار می کند؛گردشگر- شهروند. امروزه گردشگران همانگونه که خواهان بازدید آثار تاریخی طبیعی هستند، علاقه وافری به حضور در جامعه مقصد دارند ترجیح می دهند درک عمیق تری ازآن به دست آورند.در حال حاضر در کشورهایی که گردشگری در آنها پویاست، منابع جاذبه های طبیعی، تاریخیفرهنگی به حد اشباع رسیده برنامه ریزان این صنعت به دنبال ایجاد جاذبه های نوین گردشگریهستند تا بتواند پاسخگوی تقاضای بالای این بازار در حال گسترش باشد. در این خصوص بسیاریاز کشورهای پیشرو اقدام به ایجاد سازمان یا بخشی تحت عنوان گردشگری مبتکرانه کرده اند تا ازطریق آن بتوانند به حمایت از ایده های جدید کسب کارهای خلاقانه کوچک بپردازند. ماموریتاصلی این سازمان ها بخش ها، رسیدن به اهدافی چون افزایش مدت زمان اقامت گردشگران، توسعهبازارهای جدید گردشگری، بهبود کیفیت، تجربیات گردشگران و جذب گردشگران مسئول پذیرندعنوان شده است.ازطرف دیگر صنایع دستی یکی از مظاهر فرهنگی هنری هرکشوری محسوب می شود و نظربه اینکه هر فرآورده دستی بازگو کننده خصوصیات تاریخی، اجتماعی فرهنگی کشور محل تولیداست، می تواند عامل مهمی در شناساندن فرهنگ تمدن به حساب آید هم آنکه موجبی برایجلب و جذب گردشگران قلمداد شود به توسعه پایدار کمک نماید.با توجه به اهمیت رززافززن بخش صنایع دستی در توسعه گردشگری، نیازمند آگاهی بیشتر ازایده های جدید و کسب و کارهای خلاقانه ترجیحات خرید گردشگران برای بازاریابی موفقمحصولات صنایع دستی هستیم. به این جهت، دراین تحقیق به بررسی رابطه میان ویژگی هایمحیطی- موقعیتی مقصد ایجاد جاذبه های گردشگری برای افزایش خرید آثار صنایع دستی پرداخته ایم.
Keywords:
گردشگر، صنایع دستی، گردشگری خلاق، خرید، بازاریابی هنری
Paper COI Code
برای لینک دهی به این Paper می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت Paper در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/527390/
How To Citation:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این Paper ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:رستم پور، مریم،1395،نقش گردشگری خلاق هنری در توسعه کارآفرینی و بازاریابی آثار صنایع دستی،نخستین همایش بین المللی هنر و صناعات در فرهنگ و تمدن ایرانی اسلامی با تاکید بر هنرهای روبه فراموشی،اصفهان،،،https://civilica.com/doc/527390
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این Paper اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1395، رستم پور، مریم؛ )
برای بار دوم به بعد: (1395، رستم پور؛ )
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این Paper:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مPaperقاله لینک شده اند :Research Info Management
اطلاعات استنادی این Paper را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی Paper
مشخصات مرکز تولید کننده این Paper به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- تولید بیوگاز در مناطق روستایی ایران به عنوان یک منبع انرژی تجدید پذیر
- ارائه ی روشی جهت تعیین نقاط حادثه خیز جاده ای با استفاده از سیستم اطلاعات مکانی و فرآیندهای تصمیم گیری چند معیاره
- ارائه یک طراحی جدید برای قالب های اکستروژن معکوس
- اثر تراکم کاشت بر عملکرد و خصوصیات رشدی بنه در گیاه دارویی زعفران
- آلاینده های خاک و روش های پاکسازی آنها
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
New Papers
- طراحی محصولی در حوزه سلامت دختران استان خوزستان برای مقابله با مخاطرات هوابردهای ذره ای
- نقش هنرهای تجسمی در جلوگیری از آلودگی صوتی
- کند و کاوی در آثار هنر اجرا در سومین جشنواره بین المللی همار
- مطالعه نسب ت گفتمان و بوطیقای زبانی تلویزیون
- جستاری نشانه شناختی بر نمایشنامه ی سیاه نوشته ی استاد علی نصیریان
This Papers recently indexed in civilica
Share this page
More information about COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.