Year: 1395
COI: IACUT02_578
Language: PersianView: 1,099
This Paper With 9 Page And PDF Format Ready To Download
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این Paper را که دارای 9 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
Authors
Abstract:
عوامل اقلیمی به طورمستقیم برمحیط زیست موجودات زنده بخصوص انسانها تاثیر گذار می باشد وازسوی دیگر فعالیت های انسانی درسطح کره زمین درمقیاس و شرایط متفاوت انجام می گیرد. فعالیت هایی مانند کشاورزی ،صنعت ، برنامه ریزی های منطقه ای و شهریجهت اسکان و ایجاد شهرهای جدید و همچنین برنامه ریزی در جهت جاذبه های توریستی ، ورزشی و غیره که همه وابسته به شرایطاقلیمی مناسب جهت انجام این امور می باشند که بشراز ابتدا در جهت یافتن و ایجاد شرایط مناسب برای آسایش کوشش ها و برنامهریزی هایی بسیاری نموده است .در این مقاله سعی می شود با مطالعه در مورد ویژگی های معماری سنتی از نظر پایداری و با توجه به نکات مثبت و قابل تطبیق شیوه یزندگی امروزی و با بهره گیری از مزایای تکنولوژی در طراحی محیط مسکونی، فرصتی فراهم شود که در ادامه ی روند مذکور و در تطبیقو ترکیب آن با شرایط زمانی حال در راستای توسعه پایدار گام های بیشتری برداشته شود.با جمع بندی نظرات و ایده های تمام نظریه پردازان می توان گفت معماری پایدار که در واقع زیر مجموعه طراحی پایدار است؛ یکی ازجریان های معماری معاصر است که عکس العملی منطقی در برابر مسایل و مشکلات عصر صنعت به شمار می رود. معماری پایدار مانندسایر مقولات معماری، دارای اصول و قواعد خاص خود است و به طور کلی این سه مرحله را در بر می گیرد :1 - صرفه جویی در منابع 2- طراحی برای بازگشت به چرخه زندگی 3- طراحی برای انسان، که هرکدام آن ها استراتژی های ویژه خود را دارند.با توجه با اینکه معماری سنتی ایران در مناطق کویری دارای پشتوانه ای قوی و پربار از جنبه های گوناگون پایداری است; بررسی اینویژگی ها می تواند در خدمت برنامه ریزی، طراحی و مردمی نمودن محیط زندگی امروز قرار گیرد.
Keywords:
Paper COI Code
This Paper COI Code is IACUT02_578. Also You can use the following address to link to this article. This link is permanent and is used as an article registration confirmation in the Civilica reference:https://civilica.com/doc/532233/
How to Cite to This Paper:
If you want to refer to this Paper in your research work, you can simply use the following phrase in the resources section:محق، حسین و یوسفی، فیروزه،1395،معماری پایدار در مناطق کویری ایران،The Second International Conference on Architecture, Civil Engineering and Urban Planning at the beginning of the third millennium،Tehran،https://civilica.com/doc/532233
مراجع و منابع این Paper:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :- قبادیان، وحید، 1382، بررسی اقلیمی ابنیه سنتی ایران چاپ دوم، ...
- ملت پرست، محمد، 1388، معماری پایدار شهرهای کویری، نشریه معماری ...
- بررسی الگوهای پایداری در معماری خانه های سنتی مهریز [Conference Paper]
- آب در معماری کویر ( حوض خانه های شهر کاشان ) [Conference Paper]
- معماری و شهرسازی پایدار در امروز و دیروز [Conference Paper]
Research Info Management
اطلاعات استنادی این Paper را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
Reviews
Scientometrics
The specifications of the publisher center of this Paper are as follows:
In the scientometrics section of CIVILICA, you can see the scientific ranking of the Iranian academic and research centers based on the statistics of indexed articles.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- نقش معماری مراکز گردشگری در جذب گردشگر نمونه موردی کلوت های شهداد
- رابطه بین چشم انداز زمانی و تاب آوری تحصیلی با اهمال کاری تحصیلی دانش آموزان
- ارزیابی و مقایسه طرح های اختلاط مخلوط آسفالت گرم و بازیافت گرم آسفالت
- تأثیرات هوش تجاری در سیستم های اطلاعات سازمانی (مطالعه مروری)
- تبیین تأثیرات متقابل رسانه ها و ساختارهای سیاسی بر یکدیگر با استفاده از مبانی ارتباطات سیاسی
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
New Papers
- بررسی و مطالعه تاثیرات معماری سبز ونقش آن در شیوه سکونت در معماری آپارتمان نشینی نمونه موردی مجتمع های شهرک پارس و شهرک اکباتان و شهرک فرهنگیان
- مدیریت احساسات در پروژه های عمرانی
- فولاد، انتخابی پایدار برای تحقق مفهوم ساختمان سبز
- معیارهای معماری پایدار قابل ارزیابی در مجتمع های مسکونی تهران
- تاثیر بناهای تاریخی بر سیمای شهری (نمونه موردی:یخدان مویدی کرمان)
This Papers recently indexed in civilica
New Researchs
- مبانی مدیریت خطرپذیری در شهرها
- آشنایی با رنگ های سرد و کاربردهای آن ها
- کتاب شناسی مطالعات معماری و شهرسازی ایرانی اسلامی
- رهنمودهای مناسب سازی پایانه های حمل ونقل برای افراد دارای معلولیت
- راهنمای برنامه ریزی و طراحی شهری بهینه سازی مصرف انرژی در مقیاس محله
This Researchs recently indexed in civilica
Share this page
More information about COI
COI stands for "CIVILICA Object Identifier". COI is the unique code assigned to articles of Iranian conferences and journals when indexing on the CIVILICA citation database.
The COI is the national code of documents indexed in CIVILICA and is a unique and permanent code. it can always be cited and tracked and assumed as registration confirmation ID.