با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این Paper را که دارای 9 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
Authors
Abstract:
آریتمی های قلبی از جمله رایج ترین علل مرگ و میر در جهان به شمار می آیند. سیگنال الکتروکاریوگرام به عنوان ابزاری مفید و غیرتهاجمی در تشخیص اینگونه بیماری ها همچنان دارای نقشی بی بدیل می باشد. اما همواره نویزهای متفاوتی که بر روی این سیگنال قرار می گیرد، مانع اصلی در استخراج اطلاعات مفید از سیگنال ECG است. به همین خاطر در این مقاله، به موضوع حذف نویز با استفاده از الگوریتم فیلتر کالمن برای دستیابی به دقت بالا و همگرایی سریع مورد بررسی قرار گرفته است. نشان می دهیم که فیلتر کالمن در تشخیص و ا ستخراج نویزهای تناوبی که از مؤلفه های سینوسی مختلف و احتمالاً با فرکانس های نامعلوم و یا متغیر با زمان ساخته شده اند، بسیار کاراست. این مطلب، توانایی منحصر به فرد فیلتر کالمن را در ساختن نویزهای تناوبی در حوزه ی زمان که با استفاده از روش های مبتنی بر تبدیل فوریه مانند DFT مقدور نیست، آشکار می کند. پس از معرفی ابتدایی فیلتر کالمن و فیلتر FIR، سیگنال های قلب توسط این دو فیلتر نویزبرداری می شوند. نتایج حاصل از این تحقیق نشان می دهد که فیلتر کالمن نسبت به فیلتر FIR بهتر بوده است.
Keywords:
حذف نویز، سیگنال الکتروکاریوگرام، فیلتر کالمن، فیلتر FIR، میانگین مربعات خطا، SNR
Paper COI Code
برای لینک دهی به این Paper می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت Paper در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/533855/
How To Citation:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این Paper ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:موحدیان عطار، طوبی و محوری، صدف،1394،مقایسه نقش فیلتر کالمن و فیلتر FIR جهت حذف نویز سیگنال الکتروکاردیوگرام،هشتمین همایش ملی مهندسی مکانیک،خمینی شهر،،،https://civilica.com/doc/533855
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این Paper اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1394، موحدیان عطار، طوبی؛ صدف محوری)
برای بار دوم به بعد: (1394، موحدیان عطار؛ محوری)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این Paper:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مPaperقاله لینک شده اند :Research Info Management
اطلاعات استنادی این Paper را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
Reviews
علم سنجی و رتبه بندی Paper
مشخصات مرکز تولید کننده این Paper به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- بررسی ساختارها و کاربرد انواع مبدل های چند سطحی در جبرانسازی موازی توان راکتیو
- ارایه روشی جدید به منظور کنترل مبدل چند سطحی مدولار مورد استفاده در سیستم های HVDC
- شبیه سازی توزیع میدان در کاواک کریستال فوتونی دو بعدی با استفاده از روش Finite Difference Time Domain
- حذف نویز سیگنال صوتی با استفاده از فیلتر کالمن
- استفاده از یک مبدل چند سطحی با رویکرد کاهش تعداد کلیدزنی در یک STATCOM جهت تعادل بار
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
New Papers
- مروری برکاربرد شبکه کامپیوتری در پزشکی
- ارائه مدلی مبتی بر پیش بینی کارایی سیستم های مبتنی بر نگاشت- کاهش و انتخاب برخی ویژگی ها در job profile job profile
- مروری بر برخی روش های تشخیص هویت
- مرور سیستماتیک امنیت سایبری بلاکچین
- چارچوب امن سازی وب سایت های تجارت الکترونیک
This Papers recently indexed in civilica
Share this page
More information about COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.