Year: 1394
COI: UMCONF02_006
Language: PersianView: 1,199
This Paper With 10 Page And PDF Format Ready To Download
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این Paper را که دارای 10 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
Authors
Abstract:
پس از ایجاد حفریه ی زیرزمینی، اجزای مجاور بخش حفاری شده، تمایل به حرکت به سمت درون حفریه را دارند. عکس العمل بخشهای ثابت و سالم زمین در مقابل حرکت بخش های تسلیم شده اطراف حفریه را قوس زدگی گویند. قوس زدگی یکی از متداول ترین پدیده ها در رویارویی با خاک بوده و به معنای انتقال بار از بخش تسلیم شده به بخش های ثابت مجاور است. حفریه های زیرزمینی با استفاده ا ز اثر قوس زدگی، قادر به کاهش مقدار بار موثر روباره و در نتیجه کاهش نگهداری می باشند. در اکثر پروژه های داخلی به خاطر عدم اعمال پدیده قوس زدگی، اغلب بارهای روی حفریه بزرگ تر از مقادیر واقعی محاسبه شده و موجب اتلاف وقت و سرمایه در اجرای پروژه می شود. در این تحقیق ضمن معرفی پدیده قوس زدگی، با استفاده از مطالعات انجام شده در پروژه های قطار شهری مشهد به بررسی قوس زدگی در دشت مشهد پرداخته شده است. نتایج، تغییرات ژئوتکنیکی نسبتا قانونمندی را از غرب و جنوب غرب به سمت شرق و شمال شرق دشت مشهد نشان می دهند که تقریبا موافق با مسیر خط 2 قطار شهری می باشند. از این رو اطلاعات حاصل از پروژه خط 2، نمونه مطالعاتی مناسبی جهت مطالعه قوس زدگی در دشت مشهد است. نهایتا با استفاده از روش تئوری کلاسیک ترزاقی پدیده قوس زدگی در دشت مشهد بررسی و حداقل عمق لازم جهت تشکیل قوس فشار بیش از 100 متر به دست آمده است. با توجه به عمق کم تونل های شهری در مشهد که کمتر از 20 مار بوده قوس فشار تشکیل نخواهد شد این در حالی است که کاهش ارتفاع بار فعال رو حفریه، حضور پدیده قوس زدگی فعال را نشان می دهد.
Keywords:
Paper COI Code
This Paper COI Code is UMCONF02_006. Also You can use the following address to link to this article. This link is permanent and is used as an article registration confirmation in the Civilica reference:https://civilica.com/doc/535022/
How to Cite to This Paper:
If you want to refer to this Paper in your research work, you can simply use the following phrase in the resources section:دنیوی، رضا و شهریار، کوروش و میرمحرابی، حسین و هادیزاده عصر، جواد،1394،بررسی اثر قوس زدگی در تونل های شهری مشهد مقدس با استفاده از روش تئوری ترزاقی،The Second Scientific Congress of New Horizons in the Field of Civil Engineering, Architecture, Culture and Urban Management of Iran،Tehran،https://civilica.com/doc/535022
مراجع و منابع این Paper:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :- Terzaghi Karl; Theoretical Soil Mechanics, Fourth Edition, new york, 1943. ...
- Hsien-Jen" Tien; A Literature Study of the Arching Effect, Fulfillment ...
- Evans' C. H; An Examination of Arching in Granular Soils, ...
- Ladanyi B, and B" Hoyaux; A Study of the Trap-Door ...
- Sowers" G.F; Correction and Protection in Limestone Terrain; Proceedings of ...
- Benson R.C. and L.J LaFountain; Evaluation of Subsidence _ Collapse ...
- Paikowsky S. G; A Static Evaluation of Soil Plug Behavior ...
- Marston A; The Theory of External Loads on Closed Conduits ...
- Spangler M.G. and R.L? Handy; Loads _ Underground Conduits; Soil ...
- Terzaghi K; Stress Distribution in Dry and in Saturated Sand ...
Research Info Management
اطلاعات استنادی این Paper را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
Scientometrics
The specifications of the publisher center of this Paper are as follows:
In the scientometrics section of CIVILICA, you can see the scientific ranking of the Iranian academic and research centers based on the statistics of indexed articles.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- مطالعات پارامتریک اثر حفاری تونل های دایره ای بر نشست ماکزیمم سطح زمین
- تحلیل ومقایسه ی دو بعدی و سه بعدی دینامیکی تونل های خاکی با استفاده ازروش های اجزای محدود و تفاضل محدود
- تعیین فشار جانبی خاک در گودبرداری و اجرای سازه با روش بالا - پایین
- مطالعه و مقایسه ی آنومالی فلوراید در بدنه های آبی، خاک و سنگ، آذربایجان غربی – شمال غرب ایران
- تحلیل وضعیت کیفیت منابع آب کشور
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
New Papers
- بررسی کارکرد موضوعات زیست محیطی در اقامتگاه گردشگری
- تبیین مولفه های طراحی مسکن انعطاف پذیر با تاکید بر پیش ساختگی در مسکن سازمانی؛ نمونه موردی مسکن سازمانی در اهواز
- بررسی پارامترهای بهسازی لرزه ای در ساختمانهای بتن با استفاده از سیستم جداسازلرزه ای LRB
- بررسی و ارزیابی میزان تاب آوری تاسیسات شهری در برابر تهدیدات انسان ساخت
- بررسی و مقایسه تاثیر افزودنیهای الیاف، پلیمر و نانو بر ویژگیهای مخلوط های آسفالت گرم
This Papers recently indexed in civilica
New Researchs
- کاربرد مخلوط سه جزئی مصالح سیمانی جهت بهبود دوام بتن
- راهنمای نصب پنجره های ساختمانی از جنس یو پی وی سی
- طراحی و اجرای پی ریز شمع در دکل های خطوط انتقال نیرو
- مجموعه گزارشهای تخصصی سیلابهای فروردین ۱۳۹۸ (گزارش سوم) بررسی تحلیلی آسیب شناسی از منظر شهرسازی - گزارش کارگروه معماری و شهرسازی
- مجموعه گزارشهای تخصصی سیلابهای فروردین ۱۳۹۸ (گزارش پنجم) بررسی آسیبهای ساختمانها- گزارش کارگروه ساختمان (سازه و مصالح)
This Researchs recently indexed in civilica
Share this page
More information about COI
COI stands for "CIVILICA Object Identifier". COI is the unique code assigned to articles of Iranian conferences and journals when indexing on the CIVILICA citation database.
The COI is the national code of documents indexed in CIVILICA and is a unique and permanent code. it can always be cited and tracked and assumed as registration confirmation ID.