مطالعه خواص بتن در محیط مرطوب و سولفاته و استفاده از روش تاگوچی در بررسی اثر زمان اختلاط بر مقاومت فشاری بتن حاوی نانو ساختار کربن و پوزولان

Publish Year: 1394
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: Persian
View: 429

This Paper With 15 Page And PDF Format Ready To Download

  • Certificate
  • من نویسنده این مقاله هستم

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این Paper:

شناسه ملی سند علمی:

ISSEE02_151

تاریخ نمایه سازی: 25 آذر 1395

Abstract:

مطالعه خواص، رفتار و عملکرد بتن حاوی نانوتیوب کربن و پوزولان خاکستر پوسته برنج نظیر پیوستگی، نفوذناپذیری و مقاومت در برابر سولفات ها در این پژوهش مورد بررسی قرار گرفته است. نمونه های معمولی و نمونه بتن ترکیبی نانوساختار کربن و پوزولان خاکستر پوسته برنج ساخته شده و نتایج حاصله از آزمایش های انجام شده ارائه می گردند. رفتارهای دیگری نظیر میزان پیوستگی، اسلامپ، نف وذناپذیری و مقاومت در برابر حمله سولفات ها از طریق ظاهری و انجام آزمایشات مربوطه مقایسه می شود. استفاده از 0/8 درصد وزن سیمان، نانوتیوب کربن و 15 درصد پوزولان خاکستر پوسته برنج در ساختار بتن موجب بهبود عملکرد بتن می شود. مقاومت فشاری به عنوان مهمترین معیار سنجش در این بتن، افزایش 3/6 درصدی نسبت به نمونه بدون نانوتیوب کربن و پوزولان پوسته برنج دارا می باشد. مقاومت فشاری در زمان 28 روز به مقدار حداکثر خود می رسد و مقدار 417/205kg/cm2 می باشد. معیار دیگری که در این پژوهش مورد بررسی قرار گرفته است تاثیر زمان اختلاط بر مقاومت فشاری این نوع بتن می باشد. طبق نتایج به دست آمده، مقاومت فشاری بتن حاوی نانوتیوب کربن و پوزولان خاکستر پوسته برنج در بازه زمانی 20 تا 25 دقیقه بیشترین مقدار را کسب می کند. اثر محیط سولفاته بر خواص بتن نیز با استفاده از ترکیب 10 درصد سولفوریک اسید مورد آزمون قرار گرفته است. کاهش مقاومت بتن حاوی نانوتیوب کربن و پوزولان خاکستر پوسته برنج کمتر از نمونه بدون نانوتیوب کربن و پوزولان خاکستر پوسته برنج می باشد و بهبود رفتار آن در مقابل حملات سولفاتی را نشان میدهد.در پایان نیز با استفاده از روش تاگوچی، اثر زمان اختلاط بر مقاومت فشاری مورد بررسی قرار گرفت.

Authors

جاوید پوررجب

دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی سازه، واحد نور، دانشگاه آزاد اسلامی، نور، ایران

حیدر دشتی ناصر آبادی

دکتری مهندسی عمران، واحد رامسر، دانشگاه آزاد اسلامی، رامسر، ایران

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
  • _ 1384. تکنولوژی بتن. ترجمه ع رمضانیانپور، چاپ سیزدهم. تهران: ...
  • []-رمضانپور ع، پیدایش م، آرامون ا. 1388. اثر انواع پوزولان‌های ...
  • Li hui, hg xiao, jje, jp ou. 2004. Microstructure of ...
  • [ء-واقفی م. 1389. کاربرد مواد نانو ساختار در بتن و ...
  • irassar f, Gonzalez m, rahhal v.2000.sulfatc resistance of type cements ...
  • نمایش کامل مراجع