با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این Paper را که دارای 13 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
Authors
Abstract:
میکرو گریدها ساختارهای هیبریدی از ترکیب منابع انرژی های معمول و منابع انرژی های تجدید پذیر می باشند. استفاده از میکروگریدها به سرعت در حال افزایش می باشد بدین منظور آنها را می توان به راحتی برای تامین انرژی مصرف کننده ها و مناطق خاص بکاربرد. چون میکروگریدها حاوی منابع مختلف انرژی و بار می باشند بنابراین آنها باید در شرایط بهربرداری و بارگذاری های مختلف مانندسیستم های قدرت های بزرگ مورد مطالعه قرار گیرند. در این مقاله، تجزیه وتحلیل پخش بار بهینه برای یک میکرگرید با استفاده ازروش شبکه های عصبی انجام شده است. الگوریتم پیشنهادی بر روی یک میکروگرید شامل تولیدکننده های بادی و خورشیدی بعنوان منابع انرژی غیرقابل راهبری، و میکروتوربین ها به عنوان منابع انرژی قابل راهبری، بانک باتری برای ذخیره انرژی و بار پیاد سازی شدهاست و نتایج بدست آمده با نتایج حاصل از روش گاوس سایدل برای همان سیستم مقایسه شده است. تجزیه و تحلیل نتایج مزیت -الگوریتم پشنهادی مبتنی بر روش شبکه عصبی را نشان می دهد و می توان از این الگوریتم جهت طراحی و پخش بار بهینه درمیکروگریدها استفاده نمود
Keywords:
پخش بار بهينه، ميكروگريد، شبكه عصبي، منابع انرژي تجديد پذير
Paper COI Code
برای لینک دهی به این Paper می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت Paper در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/536886/
How To Citation:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این Paper ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:محمد پور، فریدون و حسن نژاد، مناف،1395،تحلیل پخش توان برای ریز شبکه در حضور عدم قطعیت ها به روششبکه عصبی،کنفرانس بین المللی پژوهش در علوم و مهندسی،،،https://civilica.com/doc/536886
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این Paper اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1395، محمد پور، فریدون؛ مناف حسن نژاد)
برای بار دوم به بعد: (1395، محمد پور؛ حسن نژاد)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این Paper:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مPaperقاله لینک شده اند :Research Info Management
اطلاعات استنادی این Paper را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی Paper
مشخصات مرکز تولید کننده این Paper به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- ارزیابی عوامل مؤثر بر خشکیدگی دریاچه ارومیه و تعیین راهبردهای مطلوب با استفاده از مدل راهبردی SWOT
- استفاده بهینه از خودروهای الکتریکی با قابلیت اتصال به شبکه در یک ریزشبکهمبتنی بر واحدهای تجدیدپذیر
- بررسی میزان تمایل بازگشت نخبگان مهاجر(مطالعه ی موردی ایران)
- اثرات کمی عوامل موثر در تغییرات تراز آب دریاچه ارومیه با استفاده از مدل پویایی سیستم ها
- بررسی و مدلسازی شبکه های میکروگرید
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
New Papers
- نگرشی نو به بومی سازی در صنعت خودروی كشور برپایه قابلیت های توسعه محصول
- متنوع سازی همگون صنعت خودروسازی ایران در سطح قطعات و تجهیزات با تکیه بر رویکرد پیچیدگی اقتصادی
- چشم انداز پلتفرم مشترک در دنیاو شرکت ایرانخودرو
- بهبود نیروی تعویض دنده گیربکس 6 دنده پژو با تغییر نوع سینکرونایزر
- بررسی روند تکنولوژی های گیربکس های اتوماتیک در جهان و انتخاب مناسب ترین گیربکس برای توسعه در ایران
This Papers recently indexed in civilica
Share this page
More information about COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.