با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این Paper را که دارای 8 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
Authors
Abstract:
امروزه کشورهای پیشرفته و صنعتی علاقه زیادی نسبت به انرژی های تجدید پذیر و انرژی باد نشان داده اند به همین دلیل در شاخه از علم انرژی پیشرفت های چشمگیری بوجود آمده است. نیروگاه های بادی به طور معمول در مناطق دور دست و در شرایط خاص جغرافیایی ایجاد می گردند و از اهمیت و حساسیت زیادی برخوردار هستند. با توجه به ماهیت متغیر سرعت باد، در توربین های بادی از ژنراتورهای القایی جهت تبدیل انرژی باد به انرژی الکتریکی استفاده می کنند. طراحی ، ساخت ، تعمیر و نگهداری ژنراتورهای القایی نسبت به ژنراتورهای سنکرون بسیار ساده تر می باشد ولی معایبی چون : مصرف زیاد توان راکتیو از شبکه را دارند چرا که مصرف زیاد توان راکتیو شبکه موجب افت شدید پروفیل ولتاژ و ناپایداری شبکه می شود. یکی از مهم ترین چالش های صنعت برق ، کنترل ولتاژ است . در این مقاله به معرفی انواع ژنراتورهای القایی مورد استفاده در توربین های بادی و معرفی کار آمدترین آن و معرفی جبرانسازهای توان راکتیو جهت بهبود پایداری ولتاژ توربین های بادی پرداخته شده است جبرانسازهایی از قبیل بانک خازنی ، STATCOM ، SVC.
Keywords:
Paper COI Code
This Paper COI Code is ICRSIE01_201. Also You can use the following address to link to this article. This link is permanent and is used as an article registration confirmation in the Civilica reference:https://civilica.com/doc/536891/
How to Cite to This Paper:
If you want to refer to this Paper in your research work, you can simply use the following phrase in the resources section:گلی پور، رضا و بیابانی، محدثه،1395،کنترل و پایداری ولتاژ نیروگاه بادی مجهز به DFIG به کمکSTATCOM،کنفرانس بین المللی پژوهش در علوم و مهندسی،https://civilica.com/doc/536891
مراجع و منابع این Paper:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :- Narain. G, Gyugyi. L, understanding FACTS: Concept and Technology of ...
- بابائی ترکمانی.م، رستگار.ح، بهبود رفتار ژنراتورهای بادی متصل به شبکه ...
- kehrli.A, understanding grid integration issues at wind farms and solutions ...
- Ahmad.T, Nori.O, Wind turbine coupled three-plase self - Excited induction ...
- Roberts.R, A Study of Brushless Doubly Fed (Induction) Machines, Ph.D. ...
- Kasem.A.H, El-Saadany. E.F, El-Tamaly. H.H, and Wahab.M, "An improved fault ...
Research Info Management
اطلاعات استنادی این Paper را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
Scientometrics
The specifications of the publisher center of this Paper are as follows:
In the scientometrics section of CIVILICA, you can see the scientific ranking of the Iranian academic and research centers based on the statistics of indexed articles.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- برآورد توان خروجی نیروگاه بادی- مطالعه موردی مزرعه بادی منجیل
- جبران توان راکتیو در نیروگاه بادی توسط ادوات FACTS
- کنترل و پایداری ولتاژ در نیروگاه بادی مجهز به ژنراتور القائی
- استفاده از بردار ولتاژ در طرف رتور برای کنترل مستقیم توانهای اکتیو و راکتیو در ژنراتور القایی دو سو تغذیه نیروگاه بادی
- مدیریت توان راکتیو در شبکه قدرت در حضور توربین بادی و جبران ساز وار استاتیکی
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
New Papers
- مهندسی خلاقیت بیونیکی و تحقیق و توسعه
- سنگ مصنوعی و تکنولوژی ساخت آن
- طراحی خطوط انتقال نفت و گاز فراساحل در بخش نزدیک به ساحل
- معرفی الگوریتمی بر پایه تکرار جهت شناسایی موقعیت مرز سوپرکویتی در جریان متقارن محوری
- مدل SPR جهت استقرار ارگونومی
This Papers recently indexed in civilica
Share this page
More information about COI
COI stands for "CIVILICA Object Identifier". COI is the unique code assigned to articles of Iranian conferences and journals when indexing on the CIVILICA citation database.
The COI is the national code of documents indexed in CIVILICA and is a unique and permanent code. it can always be cited and tracked and assumed as registration confirmation ID.