با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این Paper را که دارای 12 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
Authors
Abstract:
سنگ های آتشفشانی مورد مطالعه در جنوب شرق شهر فردوس و در بخش شمالی بلوک لوت قرار دارد که در دو گروه گدازه های آندزیتی و ایگنمبریتی قرار گرفته است. سنگ های آندزیتی دارای درشت بلورهای پلاژیوکلاز،کلینوپیروکسن و ارتوپیروکسن هستند و کانی های آبدار بیوتیت و هور رنبلند در آن م ه نمی شود، در حالی که ایگنمبریت ها دارای پلاژیوکلاز، بیوتیت و هورنبلند هستند. وجود بافت غربالی، گلومروپورفیری، حواشی تحلیل یافته و منطقه بندی در پلاژیوکلازها در سنگ های آندزیتی نشانه عدم برقراری تعادل است و می تواند بیانگر آلودگی ماگمایی باشد. سنگ های آندزیتی از نوع کالکوآلکالن پتاسیم پایین تا متوسط هستند ولی ایگنمبریت ها پتاسیم بالایی دارند. غنی شدگی عناصر لیتوفیل بزرگ یون و عناصر نادر خاکی سبک نسبت به عناصر نادر خاکی سنگین و عناصر با شدت میدان بالا همراه با داده های ژئوشیمی از جمله نسبت بالای Th/Taو Ba/La و Ba/Zr و میزان پایین Hf/Sm و نمودارهای تمایز کننده محیط تکتونیکی حاکی از آن است که سنگ های آتشفشانی مورد مطالعه، همانند بسیاری از ولکانیک های ترشیری بلوک لوت، مرتبط با فرورانش حواشی فعال قاره است. ویژگی های ژئوشیمیایی همراه با مدل سازی های انجام گرفته، بیانگر آن است که ماگمای اولیه تشکیل دهنده سنگ های منطقه ناشی از ذوب بخشی ٥ تا ١٠ درصدی گوشته گارنت – اسپینل لزولیتی است که از عمق 65-60 کیلومتری نشات گرفته است و می توان آن را یک مکانیسم کمپلکس دانست که تحت تاثیر رسوبات پوسته اقیانوسی و آلایش پوسته ای قرار گرفته و حین صعود به قسمت های فوقانی پوسته، تبلور تفریقی حاصل نمود است.
Keywords:
Paper COI Code
This Paper COI Code is NGMES02_023. Also You can use the following address to link to this article. This link is permanent and is used as an article registration confirmation in the Civilica reference:https://civilica.com/doc/538249/
How to Cite to This Paper:
If you want to refer to this Paper in your research work, you can simply use the following phrase in the resources section:نجفی، زهرا و کنعانیان، علی و سرجوقیان، فاطمه،1395،پتروژنز سنگ های ولکانیکی نئوژن منطقه آیسک (جنوب شرق فردوس)،دومین همایش ملی زمین شناسی و اکتشافات معدنی،Kerman،https://civilica.com/doc/538249
مراجع و منابع این Paper:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :- Tatsumi, Y., Hamilton, D. L., and Nesbitt, R. W. _ ...
- Taylor, S. R. and Mclennan S. M., 1985, The Continental ...
Research Info Management
اطلاعات استنادی این Paper را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- فرورانش دوسویه نامتقارن؛ نظریه جدید در مورد محیط تکتونوماگمایی و متالوژنی بلوک لوت، شرق ایران
- مقایسه عدد لوژن و خورند دوغاب در عملیات تزریق سد ارداک
- الگوی ارزیابی کیفی مدول تغییرشکل برجا در توده های سنگی ( مطالعه موردی سد سید شهاب )
- شواهدی از بقایای پروتو - تتیس در شمالغرب ایران
- بررسی ساختارها ی تکتونیکی پس از حادثه دگرگونی در جنوب شرق پهنه سنندج- سیرجان
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
New Papers
- تأثیر ساختارهای زمین شناسی بر وضعیت کمی و کیفی آبخوان دشت اندیمشک
- بررسی تاثیر عدم قطعیت پارامترهای مدل DRASTIC بر نتایج ارزیابی آسیب پذیری آبخوان دشت جوین
- مشکلات آزمایش پمپاژ در معدن سنگ آهن گل گهر و راه حل های آن
- بررسی راهبردهای مختلف جلوگیری از افزایش افت سطح آب زیرزمینی در دشت نمونه فیروز آباد
- شبیه سازی جریان آب زیرزمینی در محدوده مطالعاتی آهودشت با تأکید بر اصل عدم قطعیت
This Papers recently indexed in civilica
New Researchs
- سیستم های زمین و رفتار شبکه های برق
- روش های اکتشافی منابع انرژی زمین گرمایی : به همراه معرفی ریسک های اکتشاف و مطالعات موردی
This Researchs recently indexed in civilica
Share this page
More information about COI
COI stands for "CIVILICA Object Identifier". COI is the unique code assigned to articles of Iranian conferences and journals when indexing on the CIVILICA citation database.
The COI is the national code of documents indexed in CIVILICA and is a unique and permanent code. it can always be cited and tracked and assumed as registration confirmation ID.