با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این Paper را که دارای 13 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
Authors
Abstract:
امروزه با رشد روزافزون مصرف انرژی از سوخ تهای فسیلی در نیروگاهها جهت تولید انرژی الکتریکی رو به افزایش است. با توجه به تولید آلاینده های زیست محیطی توسط نیروگاهها و نیاز روزافزون به انرژی الکتریکی ضرورت تولید آن با روش های نوین و بدون تولید آلایند ههای زیست محیطی بیشترمورد توجه مدیریت کلان تولید انرژی قرار می گیرد. یکی از گونه های انرژی که جهت تولید نیروی الکتریسیته مورداستفاده قرار می گیرد، انرژی بادی است. باتوجه به اینکه انرژی بادی جزء انرژی های تجدیدپذیر م یباشد و تبدیل آن به انرژی الکتریکی با راندمان بالا و استهلاک پایین صورت می پذیرد در نتیجه استفاده از انرژی الکتریکی مقرون به صرفه می باشد. انرژی اکتریکی به وسیله باد توسط مدل های مختلفی از توربین های بادی با ژنراتورهای متفاوت انجام می پذیرد که از جمله آن توربین های با ژنراتورهای سنکرون مغناطیسدائم می باشد که به دلیل قابلیت ها و مزایای آن، از این نوع توربی نهای بادی بیشتر استفاده می شودو تولیدکنندگان به سمت تولید این نوع توربین متمایل شد هاند. مباحث مهم در این نوع توربین ها، سیستم کنترل به همراه قابلیت اطمینان، ایمنی و مقرون به صرفه بودن برای تولید انرژی الکتریکی می باشد.
Keywords:
ژنراتورهای سنکرون مغناطیس دائم، سیستم کنترل، توربین بادی
Paper COI Code
برای لینک دهی به این Paper می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت Paper در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/538880/
How To Citation:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این Paper ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:مرزبان، محمدمهدی،1395،مروری بر روش های کنترلPMSG و ارائه راهکارهای پیشنهادی جهت بهبودعملکرد توربین بادی،چهارمین کنفرانس بین المللی علوم و مهندسی،،،https://civilica.com/doc/538880
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این Paper اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1395، مرزبان، محمدمهدی؛ )
برای بار دوم به بعد: (1395، مرزبان؛ )
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این Paper:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مPaperقاله لینک شده اند :Research Info Management
اطلاعات استنادی این Paper را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- طراحی سیستم کنترلی یک واحد تولید پراکنده جهت عملکرد در حالت بهرهبرداری جزیره ای
- طراحی و ساخت اینورتر اتکا فاز سه کیلو وات متصل به شبکه جهت سیستم خورشیدی به روش کنترل جریان هیسترزیس
- بررسی الگوریتم خفاش، رویکرد و کاربردهای آن
- بهبود ساختار کنترل توربین های بادی شامل ژنراتورهای القایی DFIG با استفاده از مبدل ماتریسی ارتقاء یافته
- بررسی و استخراج توان از توربین بادی و کنترل آن
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
New Papers
- نگرشی نو به بومی سازی در صنعت خودروی كشور برپایه قابلیت های توسعه محصول
- متنوع سازی همگون صنعت خودروسازی ایران در سطح قطعات و تجهیزات با تکیه بر رویکرد پیچیدگی اقتصادی
- چشم انداز پلتفرم مشترک در دنیاو شرکت ایرانخودرو
- بهبود نیروی تعویض دنده گیربکس 6 دنده پژو با تغییر نوع سینکرونایزر
- پیاده سازی و ارتقای برنامه توسعه فردی کارکنان با هدف افزایش مهارتهای فردی
This Papers recently indexed in civilica
Share this page
More information about COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.