با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این Paper را که دارای 6 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
Authors
Abstract:
یکی از مهم ترین پیامدهای تغییرات اقلیم گسترش بیابان زایی و پراکنش گردوغبارهای پردامنه است که امروزه مناطق مختلف جهان را با معضلی جدی روبرو ساخته است؛ این پدیده کیفیت هوا را کاهش می دهد و عمق دید را گاهی به حدود 5 متر کاهش می دهد و اثرات سویی بر سلامت انسان بخصوص افراد دارای مشکلات تنفسی ، داشته باشد. از آنجا که توفان های گردوغبار باعث زیانهای زیادی در زندگی بشر می شوند. بنابراین نیازمند تحقیقات گسترده در این زمینه هستیم تا بتوان راهکارها را برای کاهش اثرات این معضل یافت. در این مقاله در مورد عوامل ایجاد کننده گرد و غبار و آشنایی با اثرات سلامتی این پدیده و چگونگی در امان ماندن از اثرات سوء این پدیده و روند تغییرات این پدیده در مناطق غربی ایران و کنترل طوفانهای گرد و غباری بحث گردیده است.بزرگترین منابع تولید غبار بیابان صحرایی ساهارا در آفریقاست؛ و منابع اصلی ورودی به غرب ایران هم صحرای سوریه و عراق و شبه جزیره عربستان است که استان خوزستان بیشتر تحت تاثیر پدیده گردوغبار قرار گرفته است؛ که مقدار این آلاینده درماه های گرم سال چندین برابر حد استاندار افزایش میابد.
Keywords:
اثرات زيست محيطي، ايران، خوزستان، ذرات گرد و غبار
Paper COI Code
برای لینک دهی به این Paper می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت Paper در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/539580/
How To Citation:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این Paper ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:احمدی بلوطکی، کوثر و بنی نعیمه، سمیه و اسدی، فاطمه،1394،بررسی منشا ایجاد گردوغبار و عوامل موثر بر آن،اولین کنفرانس بین المللی گرد و غبار،اهواز،،،https://civilica.com/doc/539580
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این Paper اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1394، احمدی بلوطکی، کوثر؛ سمیه بنی نعیمه و فاطمه اسدی)
برای بار دوم به بعد: (1394، احمدی بلوطکی؛ بنی نعیمه و اسدی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این Paper:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مPaperقاله لینک شده اند :Research Info Management
اطلاعات استنادی این Paper را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی Paper
مشخصات مرکز تولید کننده این Paper به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- بررسی تهدیدات عمده ی خرس سیاه آسیایی (Ursus thibetanus) به عنوان یک گونه آسیب پذیر
- ارزیابی و پهنه بندی اقلیم آسایش گردشگری استان زنجان با استفاده از شاخص TCI
- بررسی مشکلات ریزگرد ها و راهکارهای مقابله و سازگاری با آن تجربیات ملی و جهانی در مواجهه با ریزگردها
- بررسی پدیده های گرد و غبار عامل یا عوامل بوجود آورنده، پایش وقوع پدیده و راهکارهای مقابله با آن
- آشکارسازی پدیده گرد و غبار در جنوب غرب ایران با استفاده از داده های مودیس
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
New Papers
- نقش مهندسی ارزش در پروژه های زیربنایی به روش تحلیل سلسله مراتبی (مطالعه موردی: پروژه های راه آهن تهران - شمال)
- نشانگرهای زیستی و کاربردهای آنها
- مقاوم سازی تیر های بتنی با استفاده از الیاف کامپوزیتی FRP
- معرفی روش های محاسبات Carbon Capture در اکوسیستم های آب های شور
- مروری بر روش های اندازه گیری ترسیب کربن: اکوسیستم های آب های شور
This Papers recently indexed in civilica
Share this page
More information about COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.