Year: 1393
Publish place: Iran Cultural Research Journal، Vol: 7، Issue: 25
COI: JR_IJCR-7-25_001
Language: PersianView: 253
This Paper With 28 Page And PDF Format Ready To Download
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این Paper را که دارای 28 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
Authors
Abstract:
با گسترش دسترسی به اینترنت و شبکه های اجتماعی اینترنتی و استفاده فزآیند های که جواناناز انواع مطالب و محتوای این رسانه های نوین می نمایند، هویت فرهنگی به یکی از دغدغه هایاصلی مرتبط با انسجام اجتماعی و یکپارچگی ملی تبدیل شده است. بدین لحاظ پژوهش حاضر،رابطه حضور و تعامل در شبکه اجتماعی فیسبوک را با هویت فرهنگی جوانان مورد مطالعه قرارمی دهد. پرسش اصلی این است که استفاده از فیسبوک چه تأثیری بر هویت فرهنگی کاربران دارد؟آیا فیسبوک به عنوان یکی از ابزارهای جهانی شدن، تضعیف کننده هویت فرهنگی است؟ پژوهشحاضر به صورت پیمایشی و با استفاده از روش نمونه گیری داوطلبانه و در دسترس و بهره گیری ازپرسشنامه اینترنتی محقق ساخته، با تکیه بر نظریه های کاشت و ساخت یابی گیدنز صورت گرفتهاست. جامعه آماری پژوهش حاضر را کاربران جوان فیسبوک شهر اصفهان در سال 1391 تشکیلمی دهند و حجم نمونه برابر با 424 نفر است. نتایج پژوهش حاضر حاکی از آن است که بین مدتزمان عضویت، میزان استفاده و میزان مشارکت و فعالیت کاربران در فیسبوک و هویت فرهنگیکاربران رابطه معنادار معکوس و بین واقعی تلقی کردن محتوای مطالب فیسبوک و هویت فرهنگیکاربران رابطه معنادار مثبتی وجود دارد. یعنی هر چه مدت زمان عضویت، میزان استفاده و میزانفعالیت و مشارکت کاربران در فیسبوک از سوی کابران افزایش پیدا می کند هویت فرهنگی کاربرانضعیف تر می شود.
Keywords:
شبکه های اجتماعی مجازی، فیسبوک، هویت، هویت فرهنگی
Paper COI Code
برای لینک دهی به این Paper می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت Paper در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/541773/
How To Citation:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این Paper ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:عدلی پور، صمد و قاسمی، وحید و میرمحمدتبار، سیداحمد،1393،تأثیر شبکه اجتماعی فیسبوک بر هویت فرهنگی جوانان شهر اصفهان،،،،،https://civilica.com/doc/541773
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این Paper اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1393، عدلی پور، صمد؛ وحید قاسمی و سیداحمد میرمحمدتبار)
برای بار دوم به بعد: (1393، عدلی پور؛ قاسمی و میرمحمدتبار)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
Research Info Management
اطلاعات استنادی این Paper را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
کدام مقالات به این منبع استناد نموده اند
- بررسی رابطه بین آگاهی به جنگ نرم، هویت فرهنگی و سبک زندگی مبتنی بر مصرف کالای فرهنگی(1395)
- بررسی عوامل موثر بر عضویت جوانان در صفحات سیاستمداران در شبکه های اجتماعی (موردمطالعه: عضویت در صفحه فیس بوک وزیر امور خارجه ایران بین ( سال های 92 تا 93(1397)
- پدیدارشناسی تجربه کاربران از موبایلی شدن روابط(1396)
- تاثیر شبکه های اجتماعی لاین و تلگرام بر هویت فرهنگی دانشجویان ارشد و دکترای رشته مدیریت امور فرهنگی واحد علوم و تحقیقات تهران سال های 1392−1394(1395)
- بررسی نقش استفاده از شبکه اجتماعی وایبر بر روابط میان فردی (مورد مطالعه: دانش آموزان مقطع متوسطه شهرستان اسلامشهر)(1395)
- استفاده ی بهینه از شبکه های اجتماعی مجازی(1395)
- بررسی تاثیر شبکه های اجتماعی بر مهارت های ارتباطی و رضایت مندی زناشویی(1395)
- کاهش سرمایه اجتماعی درون گروهی در خانواده های ایرانی در سایه همنشینی با شبکه های اجتماعی مجازی در پرتو نظریه معاشرت های ترجیهی ساترلند(1393)
- بررسی عوامل (کسب هویت اجتماعی، احساس کفایت اجتماعی و امکان آشنایی بر فرهنگ ها) با گرایش دختران به استفاده از وایبر و فیسبوک (مطالعه موردی: دانشجویان دختر 18 تا 25 ساله شهر کرمانشاه)(1394)
- نگاهی بر اثرگذاری رسانه ها و شبکه های اجتماعی مجازی بر فرهنگ سازی(1394)
- عوامل اجتماعی- فرهنگی مرتبط باگرایش دختران به استفاده از وایبر و فیس بوک (مطالعه موردی دانشجویان دختر 18 تا 25 ساله شهرکرمانشاه)(1394)
- تحلیل تطبیقی اثرگذاری شبکه های اجتماعی درون مرزی و برون مرزی برهویت دینی (مطالعه موردی: دانشجویان دانشگاه یاسوج)(1394)
- برنامه درسی و بررسی شبکه های مجازی, فرصت ها و تهدیدها(1394)
- نقش استفاده از شبکه های اجتماعی فیس بوک بر شخصیت جوانان دانشگاه پیام نور(1394)
- نقش استفاده از شبکه های اجتماعی مجازی بر برون گرایی جوانان دانشگاه پیام نور(1394)
- تجارب دانشجویان از تهدیدهای هنجاری شبکه های اجتماعی تلفن همراه مورد مطالعه: دانشگاه آزاد اسلامی واحد اصفهان خوراسگان(1394)
- شبکه های اجتماعی تلفن همراه و نقض حریم خصوصی کاربران (1394)
- فضای مجازی و تعلیم و تربیت؛ تهدیدها و فرصت ها(1394)
- شبکه های مجازی تلفن همراه و تضعیف ارزش های اخلاقی و خانوادگی کاربران(1395)
- آینده پژوهشی و اطلاع رسانی در شبکه های اجتماعی تلفن همراه(1394)
- تجارب دانشجویان از چالش های اجتماعی شبکه های مجازی تلفن همراه مورد مطالعه: دانشگاه آزاد اسلامی واحد اصفهان(خوراسگان)(1394)
- بازنمایی آسیبهای شبکه های اجتماعی تلفن همراه برای دانشجویان:یک مطالعه کیفی(1394)
- تجارب کاربران از آسیب های خانوادگی شبکه های اجتماعی تلفن همراه با تاکید بر هنجارهای اجتماعی(1394)
- رابطه بین استفاده از شبکه های اجتماعی با رضایت زناشویی و نعارضات زناشویی(1394)
بر اساس سیستم تحلیلی استنادات مقالات، تاکنون برای نگارش 24 Paper استفاده شده است.
علم سنجی و رتبه بندی Paper
مشخصات مرکز تولید کننده این Paper به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
New Papers
- مقایسه عملکرد تحصیلی، امید یادگیری و یادگیری خودنظم دهنده دانش آموزان کلاس های هوشمند و غیر هوشمند شهر یاسوج
- مقایسه شادی و نشاط در دانش آموزان مدارس با سطوح مختلف
- مقایسه جایگاه زن در اسلام ، مسیحیت ویهودیت وبرداشت نادرست برتری مردان نسبت به زنان
- مزایا، معایب و چالش های پزشکی از راه دور و روان پزشکی از راه دور
- سبک زندگی
This Papers recently indexed in civilica
Share this page
More information about COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.