Year: 1395
Publish place: Electronics Industries Quarterly، Vol: 7، Issue: 2
COI: JR_SAIRAN-7-2_010
Language: PersianView: 255
This Paper With 9 Page And PDF Format Ready To Download
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این Paper را که دارای 9 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
Authors
Abstract:
در این مقاله، یک روش جدید براساس ترکیب ویژگی ها و طبقه بند ها برای بازشناسی قلم های فارسی معرفی شده است. ویژگی ها از تصاویر متون مختلف که به صورت بافت هایی با ابعاد یکسان 128 ×128 پیکسل در آمده اند و با استفاده از روش های مختلفی همچون فیلتر گابور، نقاب های سوبل/روبرت و تبدیل های موجک دابیشز، هار و فیلتر های پایین گذر و بالا گذر سیملت استخراج شده ند. ویژگی های استخراج شده از این روش ها به صورت 2 به 2 با یکدیگر ترکیب گردیده اند. برای ارزیابی نرخ بازشناسی به کمک ویژگی های استخراج شده از سه شبکه عصبی MLP جهت طبقه بندی استفاده شده و نتایج آنها با هم ترکیب شده است. هر کدام از شبکه های عصبی با استفاده از مجموعه ویژگی های حاصل از ترکیب دو روش آموزش داده شده است. در نهایت با استفاده از الگوریتم جمعیت پرندگان، وزن های بهینه را به منظور کمینه شدن خطا تعیین شده اند. روش پیشنهادی با استفاده از پایگاه داده Hoda شامل 21000 نمونه از 10 قلم فارسی مختلف، ارزیابی گردیده است. با استفاده از وزن های تعیین شده، ترکیب شبکه های عصبی صورت گرفته است. با استفاده از روش ارائه شده نرخ بازشناسی 97.45 درصد بدست آمده است که نسبت به دیگر روش های ارائه شده بهبود چشمگیری در نرا بازشناسی نتیجه شده است.
Keywords:
بازشناسی قلم فارسی، تبدیل موجک، گرادیان، اختلاط خبره ها
Paper COI Code
برای لینک دهی به این Paper می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت Paper در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/542103/
How To Citation:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این Paper ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:زارعی، وحید و اسماعیل دوست، محمد و مرتضوی، احسان،1395،بازشناسی قلم های فارسی براساس ترکیب ویژگی ها و خبره ها،،،،،https://civilica.com/doc/542103
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این Paper اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1395، زارعی، وحید؛ محمد اسماعیل دوست و احسان مرتضوی)
برای بار دوم به بعد: (1395، زارعی؛ اسماعیل دوست و مرتضوی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
Research Info Management
اطلاعات استنادی این Paper را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی Paper
مشخصات مرکز تولید کننده این Paper به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
New Papers
- مدلسازی لیزر نقطه کوانتومی مبتنی بر کاواک فوتونیک کریستال
- طراحی دیکشنری توصیفی – تفکیکی با استفاده از نمایش تنک سریع
- بررسی امنیت و چالشهای حریم خصوصی در اینترنت اشیا
- ارائه ی راهکاری در سیستم تشخیص نفوذ به منظور کلاس بندی و کاهش حملات بااستفاده از الگوریتم های یادگیری ماشین و بریچ
- بررسی مخاطرات امنیتی برای گوشی های تلفن همراه دارای سیستم عامل اندروید
This Papers recently indexed in civilica
Share this page
More information about COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.