CIVILICA We Respect the Science
(ناشر تخصصی کنفرانسهای کشور / شماره مجوز انتشارات از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی: ۸۹۷۱)

ارزیابی کیفیت ماسه مورد استفاده در ساخت بتن وارائه راه حل مناسب جهت بهبود خواص ماسه با استفاده از روش خصوصیات سنگدانه ای (برحسب معادن شن و ماسه شهرستان مهریز استان یزد)

عنوان مقاله: ارزیابی کیفیت ماسه مورد استفاده در ساخت بتن وارائه راه حل مناسب جهت بهبود خواص ماسه با استفاده از روش خصوصیات سنگدانه ای (برحسب معادن شن و ماسه شهرستان مهریز استان یزد)
شناسه ملی مقاله: MTMAYBOD03_090
منتشر شده در سومین همایش ملی مصالح ساختمانی و فناوری های نوین در صنعت ساختمان در سال 1394
مشخصات نویسندگان مقاله:

ابراهیم طالبی - گروه عمران، واحدابرکوه، دانشگاه آزاد اسلامی، ابرکوه، ایران
علیرضا مسلمان یزدی - گروه عمران، واحدمهریز، دانشگاه آزاد اسلامی، مهریز، ایران

خلاصه مقاله:
ارائه طرح اختلاط بتن به روش اجرایی با کاهش چشمگیر بهای تمام شده هر متر مکعب بتن تولیدی و افزایش مقاومت فشاری بتن تا 25 %، با کاستن حدود 10,5 درصدی وزن سیمان مصرفی و افزودن نسبت مناسب ماسه که در این طرح ابتدا از مصالح موجودی که برای بتن ریزی در داخل کارگاهها یا در بچینگها برای ساخت بتن مورد استفاده قرار می گیرد را برحسب دانه بندی ماسه ای و دانه بندی نخودی و بادامی ارزیابی کرده و آن را در نمودارهای دانه بندی خود می کشیم سپس از این نوع مصالح تست بتن می گیریم. در مرحله بعدی به خاطر اینکه ماسه در رنج خود قرار ندارد، درصدی از ماسه را با سعی و خطای زیاد تا حدودی که قابل اجرا در مراکز تولید بتن باشد، با درصدی از ماسه طبیعی یا ماسه بادی تمیز جایگزین می کنیم تا دانه بندی ماسه در داخل رنج قرار گیرد، سپس اقدام به ساخت بتن برحسب مصالح جدید می کنیم، نمونه های بتن گرفته شده را مورد تست مقاومت فشاری 7 و 28 روزه قرار می دهیم. در پایان جوابهای هر دو نمونه را به هم مقایسه می کنیم. ماسه: سنگدانه هایی با اندازه 0.075mm تا 4.75mm مدول نرمی: شاخص برای سنجش نرمیو زبری مصالح. دانه بندی بهینه: بهترین نسبت وزنی مصالح سنگی از ریز دانه تا درشت دانه برای ساخت بتن.

صفحه اختصاصی مقاله و دریافت فایل کامل: https://civilica.com/doc/543366/