با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این Paper را که دارای 22 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
Authors
Abstract:
در این تحقیق 19 قاب بتنی در 3و 5و 8 طبقه که در آن توزیع های مختلف میراگر اصطکاکی در ارتفاع مدل شده بودند مورد مطالعه قرار گرفتند. بررسی و آنالیز مدل ها بر پایه تحلیل دینامیکی فزاینده بوده است و نمودارهای مدل ها بر این اساس استخراج شده اند. انواع توزیع های میراگر اصطکاکی در ارتفاع قاب بر پایه ی حضور میراگر در طبقات ابتدایی،میانی و انتهایی قاب بوده است. نهایتا آسیب پذیری مدل اولیه سازه را در نبود میراگر اصطکاکی با سازه های مجهز به میراگر اصطکاکی مقایسه شده است و همچنین توزیع های مختلف اعم از تعداد یکسان میراگر به کار برده شده ولی در آرایش های مختلف و نیز تعداد متفاوت میراگر در همان قاب مجزا با یکدیگر مقایسه شده اند تا اثر جایگذاری و چینش های مختلف و نیز اثر حذف میراگر به روش تحلیل دینامیکی فزاینده دیده شود. ارزیابی این که آرایش های مختلف میراگر اصطکاکی در سازه چه تاثیری بر پاسخ لرزه ای می گذارد و در این راستا نتایج تحلیل دینامیکی فزاینده دستخوش چه تغییراتی است و در نهایت تفسیری از توزیع های مختلف میراگر اصطکاکی و رسیدن به آرایشی مناسب با استفاده از منحنی های تحلیل دینامیکی فزاینده هدف ما بوده است. تالیج حاکی از آن است که در صورت اجبار استفاده از تعدادی محدود میراگر اصطکاکی پال در یک سازه هرچه سعی بر آن باشد که حضور میراگر در طبقات ابتدایی باشد عملکرد لرزه ای سازه بهتر بوده است و نیز حضور میراگر به دلیل حضور اجباری مهاربند در ابتدا باعث افزایش برش پایه و سختی سازه شده که قابل اغماض است و نیز هرچه از تعداد میراگر اصطکاکی کاسته شود جابه جایی های نسبی نیز افزایش پیدا می کند و در نهایت بهترین عملکرد متعلق به سازه ای است که در تمام طبقات میراگر به کار رفته باشد.
Keywords:
ميراگر اصطكاكي ، تحليل ديناميكي فزاينده (IDA)، توزيع هاي مختلف ميراگر، پاسخ لرزه اي سازه ، منحني هاي IDA
Paper COI Code
برای لینک دهی به این Paper می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت Paper در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/543423/
How To Citation:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این Paper ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:سلطان زاده، حسین و منصوری، محمدرضا و عظمیی نژاد، آرمین،1394،تغییرات منحنی IDA در اثر توزیع های مختلف میراگر اصطکاکی در سازه بتنی،سومین همایش ملی مصالح ساختمانی و فناوری های نوین در صنعت ساختمان،میبد،،،https://civilica.com/doc/543423
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این Paper اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1394، سلطان زاده، حسین؛ محمدرضا منصوری و آرمین عظمیی نژاد)
برای بار دوم به بعد: (1394، سلطان زاده؛ منصوری و عظمیی نژاد)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این Paper:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مPaperقاله لینک شده اند :Research Info Management
اطلاعات استنادی این Paper را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی Paper
مشخصات مرکز تولید کننده این Paper به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- عناصر و اجزای اصلی در شهر های سنتی ایران (نمونه موردی:شهرعقدا)
- بررسی تطبیقی نقوش شمسه در تزئینات بناهای دوره قاجار نمونه های موردی حسنیه امینی ها یاخانه امینی ها و مسجد النبی در قزوین
- سرای نابینایان و کم بینایان
- تقابل سنت خواهی و تجددطلبی درگرایشهای معماری معاصرترکیه درسالهای 1980-1940
- بارشناسی ویژگی های معماری بناهای آرامگاهی استان همدان
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
New Papers
- نقش مهندسی ارزش در پروژه های زیربنایی به روش تحلیل سلسله مراتبی (مطالعه موردی: پروژه های راه آهن تهران - شمال)
- نشانگرهای زیستی و کاربردهای آنها
- مقاوم سازی تیر های بتنی با استفاده از الیاف کامپوزیتی FRP
- معرفی روش های محاسبات Carbon Capture در اکوسیستم های آب های شور
- مروری بر روش های اندازه گیری ترسیب کربن: اکوسیستم های آب های شور
This Papers recently indexed in civilica
Share this page
More information about COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.