بررسی رابطه بین برخی از شاخصهای آنتروپومتریکی با چابکی در دانش آموزان 10 تا 11 سال

Publish Year: 1394
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: Persian
View: 509

متن کامل این Paper منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل Paper (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.

  • Certificate
  • من نویسنده این مقاله هستم

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این Paper:

شناسه ملی سند علمی:

ASSF01_087

تاریخ نمایه سازی: 5 بهمن 1395

Abstract:

مقدمه: در سالهای اخیر، تحقیقات زیادی بر روی رابطهی اندازهها و ابعاد بدن انسان با عملکرد حرکتی و موفقیت در رشتههای مختلف ورزشی انجام شده است. خصوصیات آنتروپومتریک و وضعیت بدنی اگر چه ممکن است تنها بخشی از عوامل موثر در فعالیتهای ورزشی باشند، اما برای مربیان مهم است تا این ویژگیها را شناسایی کنند و قادر باشند ارزش آن را در ورزشکاران خود درک نمایند. هدف از تحقیق حاضر، بررسی رابطه بین برخی ازشاخصهای آنتروپومتریکی با چابکی دانش آموزان 10 تا 11 سال است.روش شناسی: جامعه آماری این پژوهش کلیه دانش آموزان پسرغیر ورزشکار پایه چهارم و پنجم مدارس ابتدایی شهرخسروشاه (استان آذربایجان شرقی) که در محدوده سنی 10 تا 11 سال قرار داشتند. نمونه آماری این تحقیق 30 نفر به صورت تصادفی در این مطالعه شرکت داشتند. به منظور جمع آوری دادههای تحقیق، برخی متغیرهای آنتروپومتریکی با روشها و ابزار استاندارد شده اندازهگیری شد.برای اندازه گیری چابکی از تست رایج 9*4 استفاده شد. بررسی رابطهی برخی شاخصهای آنتروپومتریکی با چابکی، از آزمون ضریب همبستگی پیرسون، در سطح (05/0S (با نرم افزار spss19 تجزیه و تحلیل شد.نتایج: نتایج تحقیق نشان داد بین قد، وزن، طول ساق پا، طول ران و طول پا با چابکی رابطه منفی معنی داری وجود دارد 05/0S نتیجهگیری: با توجه به نتایج این پژوهش در مورد برخی از شاخص های آنتروپومتریکی با چابکی می توان نتیجه گرفت که لزوم توجه به عوامل آنتروپومتریکی مهم و تاثیر گذار در ارتباط با هر قابلیت و مهارت ورزشی، بنابر این به مربیان پیشنهاد می شود از نتایج پژوهش در شناسایی استعداد ها و هم در موفقیت در رشته های ورزشی استفاده نماید.

Authors

داود جعفری

آموزگار درس تربیت بدنی ناحیه 3 تبریز

سالار حریری

آموزگار درس تربیت بدنی و کارشناس ارشد بیومکانیک ورزشی

عباس حق شناس

کارشناس تربیت بدنی ناحیه 3 تبریز

وحید اکبری

دبیر آموزش و پرورش ناحیه 3 تبریز

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
  • Gutin, E., Barbeau, P., Owens, S "Effects of exercise intensity ...
  • Timoty. _ A nthropometric _ tandardization reference manual" Human Kinetics ...
  • Fleishman, E, A., "Systems for describing human tasks" American Psychologist. ...
  • نمایش کامل مراجع