بررسی وضعیت راهبردهای تنظیم شناختی هیجان در دانشآموزان ورزشکار و غیرورزشکار مقطع متوسطه شهر تبریز

Publish Year: 1394
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: Persian
View: 441

متن کامل این Paper منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل Paper (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.

  • Certificate
  • من نویسنده این مقاله هستم

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این Paper:

شناسه ملی سند علمی:

ASSF01_096

تاریخ نمایه سازی: 5 بهمن 1395

Abstract:

مقدمه: یکی ازعوامل تاثیرگذاربرسلامت روانی چگونگی تنظیم هیجان می باشد. مطابق نظریه بی نظمی هیجانی برخی الگوهای تنظیم هیجانی یا فقدان آن ها، می توانند کارکرد فرد را مختل کرده وعلائم آسیب های شناختی را ایجاد و دوام بخشند. وهمچنین یافته های پژوهشی روش ساخته اند که نوجوانان دارای مشکلات برونی سازی ازجمله قلدری و اختلال سلوک درمقایسه با مشکلات درونی سازی و کودکان عادی، سطوح پائین تری از تنظیم وکنترل هیجانی را نشان می دهند.روششناسی: نظر به اهمیت راهبردهای تنظیم شناختی هیجان و مقایسه آن در دانش آموزان ورزشکار و غیر ورزشکار، پژوهش کنونی با لحاظ نمودن رویکرد کاربردی و شکل توصیفی - پیمایشی روی یک نمونه آماری به حجم 382 نفر از دانش آموزان مقطع متوسطه دوره دوم شهر تبریز با لحاظ نمودن دو گروه ورزشکار وغیر ورزشکار(عادی) اجرا گردید. برای اندازه گیری متغیرها از پرسشنامه تنظیم شناختی هیجان گارنفسکی وهمکاران شامل 36 گویه 5 نمره ایاستفاده گردید که طی تحلیل عاملی اکتشافی انجام شده هفت عامل سرزنش خود، سرزنش دیگران، نشخوارفکری، تلقی فاجعه آمیز، پذیرش، مولفه ارزیابی مثبت - دیدگاه وسیعتر و تمرکز مجدد وبرنامهریزی استخراج گردید. نتایج: نتایج حاصل از ازمون مانوا مبتنی بر این امر است که از لحاظ مولفه های راهبردهای تنظیم شناختی هیجان بین دانش آموزان ورزشکار و غیرورزشکار تفاوتی معنی دار مشاهده نشد.

Keywords:

راهبردهای تنظیم شناختی هیجان , گروه ورزشکار , گروه غیر ورزشکار

Authors

آمنه عبدالهی هرزند

دانشگاه شهید مدنی آذربایجان

جواد مصرآبادی

دانشگاه شهید مدنی آذربایجان

ابوالفضل فرید

دانشگاه شهید مدنی آذربایجان

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
  • _ Cole PM, Michel MK, Teti LO(2000). The development of ...
  • _ Groos J(1999). Emotion regulation: Past, present, future. Cogn Emotion.; ...
  • - Blair RJR, Colledge E, Murray L, Mitchell DGV(2001). A ...
  • نمایش کامل مراجع