بررسی رابطه توانمندی ها و امکانات ورزشی- تفریحی منطقهی آذربایجان با توسعه گردشگری ورزشی فعال و غیرفعال

Publish Year: 1394
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: Persian
View: 494

متن کامل این Paper منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل Paper (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.

  • Certificate
  • من نویسنده این مقاله هستم

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این Paper:

شناسه ملی سند علمی:

ASSF01_146

تاریخ نمایه سازی: 5 بهمن 1395

Abstract:

مقدمه: امروزه پیوند میان گردشگری و ورزش نوع جدیدی از جهانگردی را ایجاد نموده که جنبه های مختلف و متنوعی را در بر می گیرد. عوامل مختلفی در هر منطقه وجود دارد که بر توسعه گردشگری آن منطقه موثر است هدف این تحقیق بررسی رابطه توانمندی ها و امکانات ورزشی- تفریحی منطقهی آذربایجان و توسعه گردشگری ورزشی فعال وغیرفعال می باشد روش تحقیق: از نوع توصیفی تحلیلی است که با استفاده از پرسشنامه محقق ساخته انجام شد جامعه و نمونه آماری این تحقیق را دو گروه : کارشناسان میراث فرهنگی و گردشگری ,کارشناسان تربیت بدنی ،سه استان تشکیل می دهند . پس از طراحی پرسشنامه و توزیع آن 162 پرسشنامه تکمیل و جهت تجزیه و تحلیل از روش آزمون خی دو ، فریدمن استفاده گردید یافته ها: بررسی توانمندی ها انجام گردیدو رتبه بندی تاثیر جاذبه های ورزشی بر توسعه گردشگری ورزشی از آزمون فریدمن بهره گرفته شد .در مورد امکانات ورزشی- تفریحی منطقهی آذربایجان وضعیت زیرساختها و امکانات ورزشی - تفریحی از لحاظ رتبه بندی نتایج آزمون فریدمن نشان می دهد ورزشهای کوهی و توپی دارای بیشترین تاثیر بر صنعت گردشگری ورزشی هستند.نتیجه گیری: با توجه به رابطه بین توسعه گردشگری ورزشی فعال و نوع گروه ورزشهای مختلف و سطح معنی داری برای ضریب Chi Pearson برابر با صفر بوده و نشان دهنده وجود ارتباط بین دو متغیر است رابطه بین توسعه گردشگری ورزشی غیر فعال و نوع گروه ورزشهای مختلف و سطح معنی داری برای ضریب Chi Pearson برابر با صفر بوده و نشان دهنده وجود ارتباط بین دو متغیر است .

Authors

امیرحمزه صفابخش

کارشناس ارشد مدیریت ورزشی

فرزاد غفوری

استادیار دانشگاه علامه طباطبایی

المیرا سرایداربهنام

دانشجوی کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :