تحلیلی بر تأثیر شاخص های افزایش آگاهی و اطلاع مردم در ارتقای مشارکت مردم در اجرای طرح های توانمندسازی (نمونه موردی محلات وکیل آباد و اسلام-آباد2 شهر ارومیه)

Publish Year: 1394
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: Persian
View: 617

This Paper With 12 Page And PDF and WORD Format Ready To Download

  • Certificate
  • من نویسنده این مقاله هستم

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این Paper:

شناسه ملی سند علمی:

BOOMCONF01_122

تاریخ نمایه سازی: 5 بهمن 1395

Abstract:

پس از پایان جنگ جهانی دوم، با شروع بازسازی اروپا و همچنین استقلال کشورهای تحت سلطه موج نوینی از توسعه آغاز گردید. بسیاری از اقداماتی که به نتیجه مطلوب نرسیده بود و بسیاری از الگوهای توسعه ارایه شده مورد تردید واقع گردید و همین امر موجب شد تا انتقادهای گسترده ای نسبت به عملکرد برنامه ریزان و مدیران شهری آغاز شود. از بنیادی ترین مسایل این زمینه عدم توجه به ابعاد اجتماعی توسعه بود. برنامه ریزی برای ساماندهی سکونتگاه های اسکان غیر رسمی نیز از تحولات فرآیند توسعه مستثنی نبوده است. تا قبل از 1970، رویکردهای موجود بر راه حل هایی دلالت می کرد که عمدتا بر سیاست تخریب این سکونت گاه ها و جابجایی اجباری ساکنان آنها مبتنی بود. یکی از طرح ها جهت کاهش اثرات منفی حاشیه نشین طرح های توانمندسازی است. به منظور اجرائی شدن طرح های توانمندسازی نیازمند برنامه ریزی گام به گام و راهبردی می باشیم که بدون مشارکت مردم این برنامه ریزی ها بی فایده و بی اساس است. در این تحقیق هدف آنست که به سنجش و ارزیابی اثرات افزایش آگاهی و اطلاع مردم در اجرائی شدن طرح های توانمندسازی در محلات وکیل آباد و اسلام آباد2 شهر ارومیه پرداخته شود. روش تحقیق به صورت توصیفی-تحلیلی بوده و از ابزار پرسشنامه و برداشت های میدانی جهت تحصیل اطلاعات لازم استفاده شده است. جهت تجزیه و تحلیل اطلاعات و آزمون فرضیه نیز از روش های آماری ضریب همبستگی پیرسون و جزئی و همچنین رگرسیون خطی بهره گرفته شده است. امروزه محلات وکیل آباد و اسلام آباد2 با مشکلاتی از قبیل اغتشاش در حرکت ، نازل بودن فعالیت، ناهنجاری های رفتار شهری ، اقتصادی نبودن بهره برداری از زمین شهری ، نبود فضاهای همگانی برای کنش های شهروندی، آلودگی های محیطی ، گذری بودن فضا، بی تمایلی برای تامل و ماندگاری و ... مواجه است.

Keywords:

آگاهی و اطلاع مردم , مشارکت , توانمندسازی , سکونتگاه های غیررسمی , وکیل آباد و اسلام آباد2

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
  • پورموسوی، سلمان، سلمان معصومی(1389)، «ساماندهی و توانمندسازی محله های آسیب ...
  • ادانشجو، خسرو، دکتر سید غلامرضا اسلامی(1392)، " اسکان غیر رسمی ...
  • صرافی، مظفر (1382)، «بازنگری و ویژگی های اسکان خودانگیخته در ...
  • اسکان غیررسمی علل، پیامدها و راه حلها مورد مطالعه : شیرآباد زاهدان [مقاله کنفرانسی]
  • ]5[جواهری پور، مهرداد _ داورپناه، بابک (1381)، "سکونتگاه-های ناپایدار اقشار ...
  • اجواهری پور، مهرداد (1382)، «ساختیابی اقتصادی- اجتماعی اماکن غیررسمی (مطالعه ...
  • علوی تبار، علیرضا(1379)، «الگوی مشارکت شهروندان در اداره امور شهرها», ...
  • آفنی، زهره و یدالله صادقی(1388)، توانمندسازی حاشیه نشینان در فرآیند ...
  • نمایش کامل مراجع