CIVILICA We Respect the Science
(ناشر تخصصی کنفرانسهای کشور / شماره مجوز انتشارات از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی: ۸۹۷۱)

شناسایی پتانسیل های گردشگری پزشکی حومه کلان شهر تبریز برای طراحی و ایجاد دهکده سلامت (منطقه مورد مطالعه ضلع شمالی دامنه های کوه سهند)

عنوان مقاله: شناسایی پتانسیل های گردشگری پزشکی حومه کلان شهر تبریز برای طراحی و ایجاد دهکده سلامت (منطقه مورد مطالعه ضلع شمالی دامنه های کوه سهند)
شناسه ملی مقاله: CCESI01_450
منتشر شده در اولین مسابقه کنفرانس بین المللی جامع علوم مهندسی در ایران در سال 1395
مشخصات نویسندگان مقاله:

شبنم اکبری نامدار
مزدک شاهد

خلاصه مقاله:
طراحی و ایجاد دهکده های سلامت به عنوان یکی از ابعاد اصلی جذب گردشگر پزشکی به توسعه پایدار و پویایی اقتصاد کشور کمک می نماید. با توجه به کم هزینه بودن و پر درآمد بودن این صنعت ، بسیاری از کشورهای در حال توسعه، توجه خود را براین بخش صنعت متمرکز و برای آن برنامه ریزی می کنند. مقاله حاضر، شناخت پتانسیل های گردشگری پزشکی حومه کلان شهر تبریز برای طراحی و ایجاد دهکده سلامت در منطقه دامنه های کوه سهند با استفاده از روش Swot است. در این مدل ، با ارزیابی نقاط قوت، ضعف، فرصت و تهدید بهترین راهبرد ایجاد اشتغال برای بخشهای مختلف پزشکی ، روانشناسی ... می باشد وهمچنین ایجاد ارتباطات جدید با خارج و داخل کشور وبا استفاده بهینه از زیر ساخت های موجود در منطقه قابلیت تبدیل شدن به یک قطب گردشگری را می توان فراهم کرد . روش جمع آوری داده ها و تحلیل اطلاعات مورد نیاز بیشتر اسنادی، تحلیلی و پیمایشی است. نتایج حاصل،بیانگر آن است سیستم درناحیه اول درSO قرار دارد لذا سیستم دارای قوتهای کلیدی است و با فرصتهای زیادی مواجه می باشد. در این وضعیت بهترین استراتژی استفاده از قدرتهای موجود برای ساختن فرصتهای بلند مدت می باشد.

کلمات کلیدی:
دهکده سلامت ، پتانسیل های گردشگری ، مدل Swot

صفحه اختصاصی مقاله و دریافت فایل کامل: https://civilica.com/doc/545459/