از پرتابه های جامی شکل در انتهای سرریز سدهای بلند، به منظور کاهش هزینه ها، در مقایسه با دیگر سازه های مستهلک کنندهانرژی، استفاده می شود. درسرریزهای سدها زمانی که سرعت برخاست زیاد است و نمی توان از حوضچه آرامش استفاده کرد،بهترین گزینه استفاده از سرریز های جامی شکل جهت اتلاف انرژی می باشد. در این تحقیق نوع جدیدی از این سرریزها کهدارای ماهیتی مشابه سرریز های جامی شکل ولی با هندسه متفاوت هستند مورد بررسی قرار گرفته است . در این مطالعهعملکرد هیدرولیکی سرریز مثلثی شکل به جای شکل دایره ای معمول آن، در خصوص تاثیر پرتابه روی تغییرات طولی فشاراستاتیکی مورد بررسی قرار گرفته است. Hammer

Publish Year: 1391
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: Persian
View: 588

This Paper With 9 Page And PDF Format Ready To Download

  • Certificate
  • من نویسنده این مقاله هستم

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این Paper:

شناسه ملی سند علمی:

IAUD01_173

تاریخ نمایه سازی: 5 بهمن 1395

Abstract:

موج های فشاری و ضربه قوچ در یک سیستم پمپاژ به علل مختلفی مانند قطع و وصل ناگهانی شیرها و یا از کارافتادن ناگهانی موتور پمپ ها بوجود می آیند و تعیین میزان حداکثر ضربه همواره بعنوان یکی از مهمترین آیتمها برای مهندسان و طراحان ایستگاه های پمپاژ و خطوط انتقال از جنبه های فنی و اقتصادی مطرح بوده است.نرم افزار Hammer یکی از جدیدترین نرم افزارهای موجود جهت شبیه سازی ضربه قوچ می باشد و تعیین میزان اهمیت هر یک از پارامترهای ورودی در این نرم افزار در تعیین مقدار حداکثر ضربه منشا اصلی این تحقیقمی باشد. درمطالعه میزان تغییر در مقدار ضربه قوچ در اثر تغییر پارامترهای مختلفی مانند درجه حرارتآب، جنس، ضخامت و قطر لوله،دور و قدرت موتور و ممان اینرسی (پمپ وموتور) در نرم افزار مذکور تعیین شدهاست. در این رابطه ابتدا مدل ایستگاه پمپاژ مارون به آبلش لنده با مشخصات دبی کل 383 لیتر در ثانیه و ارتفاعدینامیک 194 متر و خط انتقال فولادی به طول 2/2 کیلومتر جهت تامین آب اراضی کشاورزی در نرم افزار WaterCAD تهیه و پس از اجرای مدل در شرایط پایدار هیدرولیکی و انتقال به نرم افزار Hammer و اجراهای متعدد در شرایط ناپایدار هیدرولیکی،حساسیت حداکثر ضربه نسبت به تک تک پارامترهای ورودی بدست آمد که نتایج نشان می دهد پارامترهای اینرسی پمپ و موتور، قطر، جنس، ضخامت لوله و درجه حرارت آببه ترتیب بیشترین تاثیر را در کاهش حداکثر ضربه دارند.

Authors

عبدالله قیصری نسب

کارشناس ارشد سازه های آبی

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
  • آشفته، جلال وپزشکی راد، علیرضا.(373 1)." هیدرولیک کاربردی جریانهای میرا". ...
  • نشان، حمیدرضا.(4 36 1). "ضربت قوچی آب".چاپ اول(تالیف)، نشر شرکت ...
  • انتظاری، علیرضا.(377 1)."مکانیک سیالات".چاپ دوم(ترجمه)، نشر کتاب دانشگاهی، تهران، _ ...
  • نمایش کامل مراجع