مطالعه و بررسی تثبیت آنزیم گلوکز اکسیداز بر روی الکترود به روش نافیون و نمک در بیوآند مورد استفاده در بیوفیول سل چندلایه آنزیمی

Publish Year: 1395
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: Persian
View: 518

متن کامل این Paper منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل Paper (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.

  • Certificate
  • من نویسنده این مقاله هستم

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این Paper:

شناسه ملی سند علمی:

IAUFALABIO02_023

تاریخ نمایه سازی: 5 بهمن 1395

Abstract:

تولید الکتریسته با استفاده از میکروارگانیسم ها موضوع جدیدی است که مورد توجه محققین بی شماری قرار گرفته، درMicrobial Fule Cell که به صورت اختصار (MFCs) نامیده می شود، میتوان از فعالیت میکروارگانیسم ها الکتریسته به دست آورد. از این طریق می توان از مواد زائد (فاضلاب، پس مانده مواد غذایی، ضایعات و اصولا مواد آلی) و آنزیم ها بدون اینکه که به محیط زیست آسیب برسانند الکتریسیته تولید کرد. لذا مطالعه، تحقیق، طراحی و ساخت انواع سلول های زیست سوختی می تواند از اهمیت ویژه و مهمی برخوردارباشد. این نوع سلول ها به نوعی ازجمله دستگاه های تبدیل کننده انرژی که بعنوان مبدل های انرژی هستند که می توانند بسیاری از مواد زیستی را به عنوان کاتالیست های خود مورد بهره برداری و استفاده قرار دهند در این تحقیق سعی و تلاش شده است با توجه به گسترش روز افزون کاربرد جدید نانوتیوپ های کربنی به عنوان یکی از مواد نوین در عرصه علوم پایه و به منظور انتقال آسان و سریع و ساده الکترون به صورت مستقیم در میان الکترودها و مولکول های زیستی مورد بهره برداری قرارگیرد. در این راستا روش نافیون و نمک در جهت تثبیت آنزیم گلوکز اکسیداز مورد آزمایش قرار گرفت. وجود نانونیوب کربنی در تمامی فرایندها دارای نقش بسیار مهمی است. بر اساس آزمایشات انجام داده نتایج روش نافیون و نمک بسیار قابل توجه بوده و از سوی دیگر در جهت افزایش انتقال الکترون و از لحاظ Life Time نیز بسیار مورد توجه قرار داشته است. در این پژوهش انواع غلظت های مختلف گلوکز شامل 0/01، 0/1، 1 و 10 مورد توجه قرار گرفته است که بهترین پاسخ نسبت به غلظت آنزیم گلوکز اکسیداز در حدود 10 تا 50 میلی مولار و بیشینه پیک رودکس آن در حدود 15 میکروآمپر (Aµ) ثبت شده است. در طی تحقیقات انجام شده می توان بیان داشت علت اصلی بر انتقال مستقیم الکترون وجود گلوکز اکسیداز تثبیت شده روی نانوتیوب کربنی می باشد.

Authors

مهدی حیدریان

کارشناس ارشد بیوفیزیک، عضو کمیته پژوهش و برنامه ریزی وزارت آموزش و پرورش

مهدیه حیدریان

گروه زیست شناسی گیاهی، دانشگاه پیام نور، مرکز سمنان، سمنان، ایران

کمال حیدریان

کارشناس و دبیر وزارت آموزش و پرورش

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
  • Benneto H (1984) Microbial fuel cells. Life chemistry reports 2:363-453 ...
  • E. Katz, I. Willner, J. Am. Chem. Soc. 135 (2003) ...
  • M. Schrenk, R. Villigram, N. Torrence S.Brancato S.D. Minteer, J.Membr.Sci. ...
  • Shokla A.K., P. A. K. Shukla, P. Suresh, S. Berchmans ...
  • Cai C, Chen J, (2004), Direct electron transfer of glucose ...
  • نمایش کامل مراجع