تشخیص چهره نزدیک اینفراد با لحظه های زرینک و انتقال موج گسسته در نظارت ویدئویی

Publish Year: 1394
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: Persian
View: 534

This Paper With 6 Page And PDF Format Ready To Download

  • Certificate
  • من نویسنده این مقاله هستم

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این Paper:

شناسه ملی سند علمی:

ICCSR01_133

تاریخ نمایه سازی: 5 بهمن 1395

Abstract:

تشخیص صورت درچندین کاربرد نظارت ویدئویی برای تعیین تصاویر صورت کار برده شده. در این مقاله سیستم طبقه بندی شده سازگارسازگار برای یادگیری نظارت شده به صورت جزئی در مدلهای مربوط به صورت طی زمان که حاصل از بخشهای مربوط به صورت و حالتی کلی از یک فرد مخصوص برا ی تشخیص قوی فضایی- موقتی و به روز شدن مدلهای مربوط به صورت یکپارچه شدند. تراکر به صورت بخشی از صورت هر فردی تعریف شده که در ویدئو نمایان است. تجزیه و تحلیل در سطح فردی، وجود افرادی را با به روز شدن خودشان در بخشهای بی نام مربوط به صورت نشان داده که مزیت محسوسی را تهیه کرده است. تجزیه و تحلیل سطح - بخش، نشان داداه که سیستم پیشنهاد شده برای قدرت تشخیص چهرهویدئو - به ویدئو موقتی- فضایی مجاز است و شایدباعث افزایش امنیت و تجزیه و تحلیل موقعیت در نظارت ویدئو شود.این مطالعه الگاریتم تشخیص صورت نزدیک اینفرارد ر ا پیشنهاد کرده که حاصل ویژگیهای جهانی و محلی میباشد در این روش ویژگیهای محلی از تصاویر اشتراکی با معنی انتقال موج گسسته از بین نرفته استخراج شدهاند ویژگیهای جهانی از کل تصویر صورت با معنی لحظههای زرینکاستخراج شدهاند. تجزیه و تحلیل رگرسیون تشخیص طیفبرای کاهش ب9عد ویژگی ها استفاده شده است. برای استفاده کامل از ویژگیهای محلی و جهانی و بهبود بیشتر اجرا، فن ترکیب تصمیم با استفاده از قانون جمع کردن آنها به کار گرفته شده است. آزمایشات اجرا شده در پایگاه اطلا عات NIR CASIA و NIRFD-Polyu نشان دادند که روش پ یشنهاد شده در مقایسه با سایر روشها برای حالات صورت، عینکی بودن، تصویر بینی و ترتیبهای نابجا اجرای کلی بهتری دارد اگرچه زمان محاسبهای آن برای سیستم های آنلاین تشخیص صورت قابل دسترس است.

Keywords:

لحظههای زرینک , انتقال موج گسسته از بین نرفته , نزدیک اینفرارد , تشخیص صورتسیستمهای چندین طبقه ای , تشخیص صورت با ویدئو به ویدئو نظارت ویدئویی

Authors

فاطمه قناعتی

موسسه غیرانتفاعی مهر اروند آبادان

مریم جوی

مدرس موسسه غیرانتفاعی مهراروند آبادان

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
  • P .N. Belhumeur, J.P .Hespanha, D , J. Kri egman, ...
  • nitionus ingc _ as _ spe cificlinearproj e ction, IEEETrans ...
  • M , Turk, A _ P entl and, E igenface ...
  • B , Scholkopf, A. Smo la, K _ R , ...
  • نمایش کامل مراجع